2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684430 بازدید | 303 پست
متوجهم هورام جون.
حق با توعه اولش روت نمیشه
اول اینکه شما عادت کردین و ما آدما بعضی وقتا دلمون نمیخاد ازون عادت دل بکنیم و جدا بشیم همیشه همون راهو در پیش میگیریم چون راحته و عادت خودمونم دوس نداریم تغییرش بدیم.
الان که شما فکر تغییری یه نقطه ی مثبته
برای شروع نمیخاد اولش حتما تغییرات بزرگ بکنی
اول از همه باید دلت بخواد که یه روش جدید بیاری تو کار و میدونی اون روش تحریک کنندس
بعد تو خونه روش کار کن براش زحمت بکش و تدارک ببین
مثلا امروز تصمیم بگیر رو میز آشپزخونه بعد شام همسرتو ببوسی بعد کم کم همونجا رابطه داشته باشین(ببخشید من نمیتونم بیشتر ازین مساله رو باز کنم) و این یه تغییره که شما رو میز غذاخوری رابطه داشتی. بعد لباسای متفاوت. کارای متفاوت. خودت انجام بده مطمئنا اونم خوشش میاد نمیشه مرد از تنوع خوشش نیاد. اجازه ندین خدایی نکرده زندگی تکراری بشه. چون تکراری بشه اون جذابیت اولیه رو نه برای شما نه برای همسر نخواهد داشت خسته کننده میشه. اگه اون نمیکنه تو بکن. اون که نمیخاد با لوندی لباسشو دربیاره. اون از دیدن این صحنه لذت میبره؟پس تو انجام بده. شاید اون خجالت میکشه پس تو روی اونو باز کن. حرفای اونجوری بزن و گوشاشو عادت بده و خیلی کارای دیگه که بازم اینجا میذارم.
  عجب!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آموزش عشوه گری ایستادن شما هر حالتی غیر از حالت خبردار، بایستید جنبه ناز وعشوه پیدا می کند اگر لباس تحریک کننده پوشیده باشید درجه عشوه گری بالا می رود. همچنین روی پای راست تکیه کنید دست راست را هم روی گودی کمر قرار دهید. گردن کمی کج کنید با دست چپ هم مثلا گوشه دامنتون را بگیرید یا در مناطقی مثل سینه ها باشد. تو این حالت ایستادن بالاترین جذابیت وطنازی را خواهید داشت.
  عجب!!!
ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﻃﺒﯿﻌﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﻟﺸﺎﻥ ﺗﻨﻮﻉ ﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ.
ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﮐﺮﺩ ، ﭘﺎﺩﺍﺵ ﺍﻭ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻭ ﺍﺧﻢ ﺑاشد.
ﺗﻘﺎﺿﺎﯼ ﻣﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﺪﻟﯽ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺷﻮﻫﺮ ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ ، ﺩﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺷﻤﺎ ﭘﯿﺪﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ .

ﮔﺎﻫﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺗﻘﺎﺿﺎﯾﯽ
ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺑﺎ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽﻭﺻﻤﯿﻤﯿﺖ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻓﺮﺻﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﻫﺪ .
  عجب!!!
خیلی عالی توضیح دادی نگار جون ممنون. آره واقعا لذت میبره هرچند خودش تنوع نمیده ولی از کارای جدید من استقبال میکنه. ولی بازم فقط این منم که کارای جدید میکنم فقط هر ازگاااااهی یه مکان متفاوت پیشنهاد میده همین. ولی خیلی خوب گفتی
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
گذاشتم جز علاقه مندیام لطفا گاهی تاپیک را باز برای همه بیاربالا تا از مطالبی ک واقعا برای همه نیازه استفاده کنند. چه نیازیه مردا خارج از منزل توسط دختران و زنهای سودجوی دیگه ارضا بشن ولی خود خانم خونه نتونه دل همسرشو ببره اینجا نکات اموزشی و ضروری ک ازش غافلیم

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

عالی بود نگار جون. ازت واقعا ممنونم که وقت میزاری و این مطالبو آموزش میدی. من مدتها بود دنبال مطالبی راجع به لوندی بودم. اصلا چیزی پیدا نکردم. ای کاش میشد محدودیت نداشته باشی و راجع به س ک س هم راحت حرف بزنی
یکی ازین شبکه های ایرانی خارج از ایران یادمه خانم آزیتا ساعیان میومد راجع به لوندی صحبت میکرد و میگفت یه کارگاه آموزشی توی دوبی برگزار میکنه. خیلی دلم میخواست برم اما نشد. متاسفانه ما تو ایران خیلی محدودیت داریم راجع به این مسایل
من و شوهرم تو س ک س مشکلی نداریم . س ک س خوبی داریم همیشه اول منو ارضا میکنه. . فقط مشکل اینه که بخاطر شاغل بودنم و داشتن بچه کوچیک وقتم برای دلبری کمه. و اینکه متاسفانه لباس ژوشیدنم زیاد جالب نیست
مثلا شوهرم عاشق لباسای تنگه ولی من سختمه تو خونه لباس تنگ بپوشم. راهکار میخوام در این زمینه. همش لباسای راحتی میپوشم. پیشنهادتون چیه؟ لباسای نخی تنگ راحته تو تن؟ شاید لباسای تنگ من جنساشون بده که اذیت میشم