2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684433 بازدید | 303 پست
نگار جون..اختلاف سنی منو شوهرم 10 ساله, من خیلس دوس دارم بریم گردش و خوش باشیم ولی راستش نمیتونم پیشنهاد بدم چون اون بیشتر وقتا سرکاره و اینکه دلم میخواد خودش پیشنهاد بده, با توجه به اینکه هنوز عقد هم هستیم...همیشه یا میاد خونمون یا منو میبره خونشون, به نظرت چجوری غیر مستقیم بهش بگم دوس دارم همیشه بریم بیرون؟
هرکی امضامو دید لطفا یه صلوات واسه آرامشم بفرسته...
فاریا فعلا منم تو همین شرایطم.بیشتر سرکاره و نمیشه بریم بیرون. ولی باهاش حرف زدم گفتم حداقل تا سر خیابونم باهات راه برمو حرف بزنم برام یه دنیا ارزش داره. اونم گفته رو چشمم مریضیت خوب بشه هر روز بریم بحرفیم. توهم یجوری به شوهرت با زبون خودش بگو طوری که درک کنه تو نیاز داری همراه اون بری بیرون بگردی
  عجب!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکار نشینین برا شوهرتون پیام بفرستین. حتما وقتی بهش زنگ میزنین فقط واسه سفارشه.نون بگیر نفت بگیر پنیر بگیر... نه زنگ بزن بگو زنگ زدم بگمممم مننننن خییییلی میخامت. تو آقای منی. انقده میخامت که میدونم تو نباشی منم نیستم یا برو براش پیام بفرست. منم الان این پیامو فرستادم تو تل گرامش. باز کرد کلی ازش قلب فوران کرد خخخ. یه عشقی دارم که صداش ارامش زندگیمه ... 💕 یه مردی دارم که با گفتن هر بار دوست دارماش دیوونه میشم ... 💕 یه نفسی دارم که با وجودش دنیا رو مال خودم میدونم ... 💕 عشق مهربونم وقتی غیرتی میشه غرق میشم تو مرد بودنش ... 💕 مرد من یه مرد واقعیه یه عشق پاکه یه نفری که همه زندگیمه جونمه نفسمه ... 💕 تو بدترین شرایط پیشمه 💖 آرومم میکنه 💖 واسم غیرتی میشه 💖 مهربونه 💖 دعوامیکنیم باز اونه که میاد طرفم 💖 زود میبخشه خانوم دیوونشو 💖 هر کار میکنم بازم میگه بیا بغلم میدونه عادت دارم به بغلش 💖 کسی رو دارم که دوست ندارم هیچ احد و ناسی بهش نگاه کنه 💖 یکی رو دارم که دوست دارم فقط مال من باشه 💖 یکی رو دارم که میخوام صداش فقط مال من باشه 💖 یکی رو دارم که میخوام عطر تنش فقط مال من باشه 💖 یکی رو دارم که عشق منه 💖 یکی رو دارم که نباشه_نیستم 💖 جونم به جونش بسته 💖 عاشقتم 💚 عاشقتم بابای بچه های ایندمون 💜 عاشقتم مـرد زندگی من 💙 ممنونم از اینکه پا گذاشتی تو زندگیم
  عجب!!!
🚫 در صورتی که مجرد هستید این مطلب توصیه نمی شود ☯ روشهای س ک س جذاب 🔰روش عسل 👈موقع د خو ل شوهرتون به آ ل ت عسل بماله و مقداری هم به داخل واژن بماله بسیار عالی و لذتبخشه چون هم موجب چسبندگی میشه و هم با آ ل ت داخل میشه و درمان کننده است وبرای عفونت زنانه عالی هستش 🔰لباس ها زیر های خوب بپوشید 👈تمام مردها از برخورد ساتن ، ابریشم ، تور و چرم به پوستشان لذت می برند. لباس های زیبا وراحت انتخاب کنید از پوشیدن لباس های پیچیده خودداری کنید، باید چیزی پیدا کنید که در اون راحت باشید ودستای شوهرتون از هرجایی به بدنتون راه داشته باشه 🔰پوشیدن کفش پاشنه بلند یادتون نره 👈بعضی موقع ها لباساتون روباحرکات موزون خودتون دربیارید واگه شوهرتون اومد جلو بالوندی وناز آروم هولش بدید روتختخواب وبعدم آروم لباسهای اون رو با لمس کردن دلبری دربیارید اروم ادامه بدید تادیونه شدنش روببینید مردها دراین موقع دیگه نمیتونند جلوی خودشون روبگیرند برق چشم هاشون وپینسشون نشان گر بی طاقت شدنشونه پس لوندی کنید وادامه بدید 👈ازدستش فرار کنید یا همون دنبال بازی خودمون ولی با ارامش وقتی دستتون روگرفت سرتون رو تکو بدید وموهاتون روبه اینورواون ور بریزید وبا ناز وصدای کشیده بگید ولم کن بامن چیکار داری به مامانم میگما نکن الان بابام میفهمه و بلند بخندید 🔰آب بازی کنید 👈سال هاست مردم با آب تفریح میکنند . این قضیه در مورد زن و شوهرها هم هستش. کفی کردن یکدیگر در وان یا زیر دوش می تونه بی اندازه لذت بخش باشه . قطره های آب و روغن بچه فیروزه ای که قبلا گفتم استفاده کنید مخصوصا بعد ازس ک س توی حمام به پوست حسی فوق العاده می ده وتوی این موقع اصلا حواستون نباید به شوهرتون باشه وفقط به لوندی ودلبری خودتون فکر کنید تا اون بیاد جلو 🔰یک چشم بند بخرید 👈از دست دادنِ حس بینایی سایر حواس را تقویت می کنه . بنابراین بستن چشمان شوهرتون و سربه سر او گذاشتن اون ازاین طریق فوق العاده هستش .خودتون دستش رو بگیرید وبزارید تونقطه های حساساستون تا اسمش رو نگه چشم هاش روبازنمیکنید. مردها از گفتن نقاط حساس لذت میبرن 🔰ببینید شوهرتون از چه حالتی از س ک س خوشش میاد مثل لب گرفتن خوردن پینس ..... و به اون پیچ و تاب جن سی بدید. ‌
  عجب!!!
برای اینکه روز به روز علاقه
همسرتان را به خود بیشتر کنید هرگز از همسرتان جدا نخوابید

حقیقت دارد که زوج‌ها وقتی در کنار هم هستند، راحت‌تر به خواب می‌روند.
بنابراین تحت هیچ شرایطی،
حتی اگر با هم در حالت قهر هم
بودید جدا از همسرتان نخوابید
  عجب!!!
زنان بخوانند (٤٠توصیه همسرانه ) ۱. اجازه دهید متوجه شود چقدر وجودش برای شما اهمیت دارد. ۲. حتی اگر با شما مخالفت می کند، باز هم به صحبت های او گوش دهید. ۳. از او تقاضای کمک کنید. ۴. به او بگویید که او را دوست دارید و به وجودش افتخار می کنید. ۵. بگذارید برای خود سرگرمی داشته باشد. ۶. به او اعتماد داشته باشید. ۷. وقتی با هم بیرون می روید، درباره مشکلات صحبت نکنید. ۸. بر روی اعمال خوب او متمرکز شوید. ۹. به علایق او احترام بگذارید. ۱۰. وقتی به منزل برمی گردد، خوشحال باشید. ۱۱. اجازه دهید نیم ساعت بعد از کار استراحت کند. ۱۲. به هیچ یک از اعضای خانواده اجازه ندهید به او بی احترامی کند. ۱۳. در مقابل کسی که به او بی احترامی می کند بایستید. ۱۴. از تلاشی که برای زندگی تان می کند قدردانی کنید. ۱۵. در کارهای تان با او مشورت کنید. ۱۶. برای رسیدن به اهدافتان با هم برنامه ریزی کنید. ۱۷. بیش از اندازه کار نکنید، برای او نیز وقت بگذارید. ۱۸. اگر مرتکب اشتباهی شد، او را ببخشید. ۱۹. طوری رفتار کنید که به او نیاز دارید. ۲۰. تمام اوقات فراغت او را با کارهای منزل پر نکنید. ۲۱. مغرور نباشید و اشتباهات تان را بپذیرید. ۲۲. وقتی دچار استرس است او را آرام کنید. ۲۳. اگر مشغول صحبت با شماست، گوش کنید و با طرح چند سوال به او نشان دهید که کاملا به او توجه دارید. ۲۴. به خاطر زحمتی که می کشد از او سپاسگزاری کنید. ۲۵. به دلیل هر آنچه که هست به او افتخار کنید. ۲۶. حرف های تان را با عشق بیان کنید. ۲۷. وقتی با او هستید پرانرژی باشید. ۲۸. از او انتظار نداشته باشید تمام وقتش را برای انجام کارهای شما صرف کند. ۲۹. از اینکه فرد خوبی است ابراز خشنودی کنید. ۳۰. حتی در غیاب او، جلوی دیگران از او به خوبی یاد کنید. ۳۱. احساسات تان را با او در میان بگذارید ولی آن را به طور خلاصه بیان کنید. ۳۲. حداقل سه مورد از کارهای خوبش را به او گوشزد کنید. ۳۳. در مقابل دیگران به او افتخار کنید. ۳۴. صبح ها با او بیدار شوید حتی اگر مجبور نباشید زود بیدار شوید. ۳۵. در مواقع سختی پشتیبان او باشید. ۳۶. او را در هر شرایطی بپذیرید و هرگز از خود نرانید. ۳۷. وقتی عصبانی است به او گیر ندهید. ۳۸. به او کمک کنید به اهدافش برسد. ۳۹. به او کمک کنید عادات بدش را ترک کند. ۴۰. دیگران را با او مقایسه نکنید
  عجب!!!
نگار جون پست س ک س جذاب عالی بود
ولی من اصلا نمیتونم این کارارو انجام بدم ما رابطمون تکراریه البته ازهمونم همیشه لذت میبریم اما دلم میخواد تنوع بدم ولی روم نمیشه نمیدونم از کجا شروع کنم؟ نوددرصد اوقات رابطمون روی تخت شروع شده و همونجا تموم شده مثلا اینکه میگی خودتون با لوندی لباساتونو دربیارید میدونم شوهرم عاشق این حرکاته ولی خودش کارای جدید نمیکنه منم نمیدونم وقتی میاد طرفم چی بگم و ازکجا شروع کنم؟ یکی دوبارهم که خواستم امتحان کنم خیلی هول شدم و اون دفه اصلا بهم نچسبیده
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........