2777
2789
عنوان

لیزر کردن بدن

375 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان من ۱۳ سالمه و حدودا ۳و۴ سال پیش بلوغ شدم و پریود شدم و کامل سینه هام و اینا در اومده یعنی میتونم بگم بلوغم دارم تموم میشه

موهای بدنم بشدت زیاده اصلا روم نمیشه به مهمونی برم میخوام لیزر کنم نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا یه ذره صبر کنید انقد گازکش نرید جلو

ما هم رفیق رفقایی داشتیم زیاد مو داشتن حالا که سی سالمونه با دو تا بچه تازه داریم میریم لیزر

اونم ننه مون و شوهرمون میگن پس فردا اگه سرطان گرفتی ال شدی بل شدی تقصیر خودته نرو و فلان

بابا یه ذره صبر کنید انقد گازکش نرید جلوما هم رفیق رفقایی داشتیم زیاد مو داشتن حالا که سی سالمونه با ...

آخه خیلی بدنم پر مو هست اصلا تصور نمیتونید بکنید اندازه موهای بدن یک مرد مو دارم خیلی زشته

بعد اینکه هر دفعه با ژیلا سیو میکنم کلی التهاب میگیرم و زخم میشم

آخه خیلی بدنم پر مو هست اصلا تصور نمیتونید بکنید اندازه موهای بدن یک مرد مو دارم خیلی زشتهبعد اینکه ...

پودر موبر بزن فلن

آخه تو سن رشدی هنوز

روی هورمون هات صد در صد تاثیر داره

چرت میگن ضرر نداره

من رفتم تا شکممو زد دل درد وحشتناک گرفتم تا ۳ روز

زیر بغلمو زد تا دو هفته الهتاب داشت درد میکرد

مرکزمو عوض کردم

آخه خیلی بدنم پر مو هست اصلا تصور نمیتونید بکنید اندازه موهای بدن یک مرد مو دارم خیلی زشتهبعد اینکه ...

منم همینجوری بودم موهای پام الان که ۳۴ سالمه نصف شده بدنمم همینطور حتی دستام ممکنه لیزر الان بهت جواب نده ولی ژیلت اصلا نزن یا پودر بی بو بگیر یا اپیلاسیون برو

لطفا درخواست دوستی ندید

میتوجهم چی میگی من خودم ۲۲ سالمه ولی ۱۲ سالگی بلوغم شروع شد و ۱۳ پریود شدم، ۱۶/۱۷ سالم بود میرفتم لیزر تازه ۸ جلسه هم کامل رفتم ولی موهای بدنم کم شد ولی کامل نرفت اصلا مشکل هورمونی داشتم تازه سنمم کم بود الان میرم لیزر تازه هورمون درمانیم میکنم موهای بدنم خودش کلا ریخت خیلی کم مونده نسبت به اون موقع

اصلا لازم نیست از حالا انقدر حساس باشی رو موهای بدنت . دخترا تو سن بلوغ پشمالوعن همه😂😂

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....