2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684450 بازدید | 303 پست
موقع کار کردن تو آشپزخونه وقتی نگاهتون به نگاه همسری میوفته بهش لبخند مهربون بزنین.تصویر قشنگیه من خودم عاشق این حرکتم چون میبینم چه لذتی میبره از لبخندم برای نشون دادن مهر ومحبت راههای مختلفی وجود داره برای مثال لمس کردن دستان همسرتون هنگام تماشای تلویزیون یا انداختن پاهاتون روی پاهای یکدیگر درهنگام خواندن روزنامه
  عجب!!!
نگارجون جاداره عزیزم بابت نکته هایی که گاهی اوقات همه می دونیم ولی نیاز به یادآوری داره ،ازشما دوست مهربان تشکر کنم.هرجاکه هستی موفق باشی عزیزم ومن مرتب منتظر نظرها وایده هات هستم وبرام خیلی جالبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهستگی و مدیریت حرکات.در یه جایی انقدر باید آرام حرکت کنی طوری که توجه مردو از فوتبال محبوبش جلب کنی.ادبیات حرف زدنتون راه رفتنتون باید دلفریب باشه. دلربا باشین.چقد از دستات استفاده میکنی موقع حرف زدن.نیم رخت. تمام رخت. همه ی اینارو یاد بگیرین چیکار بکنین. جلوی آینه ببین چجوری دلربا میشی قشنگ میشی اونو انجام بده.خاص باش با خاص بودنت جذب کن... البته هرکی ادبیات فکریه همسرشو بشناسه ببینه همسرش چجوری دوس داره و اونو اجرا کنه برا همسرش. کتاب بخونین شعر بخونین اصطلاح یاد بگیرین بندازین وسط
  عجب!!!
خیلی از خانوم ها فکر میکنن اگر با شوهرشون سرد و بی احساس برخورد کنند خیلی بهتره این نادرسته آقایون هم دوست دارن عاشق بشن و دنبال همسری هستن که بهش علاقه نشون بده
  عجب!!!
دستها خیلی مهم هستن. سعی کن ناخنهات رو مرتب و تمیز نگه داری و اجازه بده یه کوچولو بلند باشن که یعنی حواست به زیبایی دستهات هست. یه انگشتر شیک و طریف هم حتما داشته باش. دستتو بزن زیر چونت یا به کمرت یا... فقط دست به سینه یا دست به جیب نباش.
  عجب!!!
کف دستشو بذار رو لبات آروم ببوسش بگو تو نباشی منم نیستم مرد خونه ی من. یا اینکه انگشتاشو دونه دونه و آروم ببوس طوری که صدای بوساتو نشنوه برا هر انگشتش یه ابراز عشقی کن. مثلا بگو چقد خوبه دارمت.چقد من خوشبختم. زندگیمی. خوبه منی. فدای دستات. هرچیزی که احساساتشو تحریک کنه😉😉😉
  عجب!!!
بازم میگم خانومم هرگز باصدای بلند نخند بلند حرف نزن وبی وقفه هم صحبت نکن بین جملاتت مکث کن وفاصله های چند ثانیه ای بنداز... من رفتم دوباره میام سوالی بود بپرسین
  عجب!!!