2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684495 بازدید | 303 پست
اهان بعضی از کارامم بگم بهتون مثلا بعضی وقتا نه همیشه حرفا و کلماتم رو کش دااااااار و نغز ادا میکنم ادا اطفال درمیارم موقع صحبت ، مثلا مثل این هندیا و سوریا از حرکات دست و سر استفاده می کنم یکم با کل هیکلم گاهی مثل بچه ها میچرخم و خودمو خم و چم میکنم گاهی یه کوچولو قر و رقص میام موقع صحبت خخخ اینا چیزاییه که الان یادم میاد بعدا اگه بازم یادم اومد مینویسم راستی یادته درمورد شستن سرویس ، الان سعی میکنم بگم چقدر بدم میاد. چقدر سختمه . چقدر خسته میشم . چقدر چندشه . یه بارکی شوشو بعد از توصیه های لازم در مورد آسون بودن تمییز کردنش گفت حالا انقدرام سخت نیست . خواستی بده من بشورم ، باید ببینم دفعه بعد که کثیف میشه میشوره یا نه ؟ این سیستم روش جواب میده یا نه؟ باااااااای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوندی به این معنی نیست که همه چیز رو نه بگید،لوندی کردن اینه که حتی وقتی میخوایین نظر موافقتونم بگید با ناز و دلبری بگید.کلا توی حرفاتون،حتی حرفای عادی هم دلبری کنید،البته نه همش که عادی بشه و ،اینا باید در جای خودشون استفاده بشن تا شیرین باشن. مثلا به نظر من میتونید،موقعی که قصد نزدیکی دارید،هم برای لوندی و هم برای طولانی کردن رابطه،بعد از معاشقه و قبل از رابطه،از دسته شوهرتون در برید و واسشون برقصید.یا گاهی اوقات شما آغازگر رابطه باشید،و این آغازگر بودنتون رو با حرف زدن،و حرکات بدنتون نشون بدین
  عجب!!!
ناز کنید و عشوه داشته باشین/ناز کردن هم که سخت نیس مثلا با ناز حرف بزنین وقتی میخوای اسمشو بگی کشدار بگو(مثل رضااااااااا)بعضی وقتا برای همسرتون برقصین-لباسای شیک و دخترونه بپوشی ارایش بکنین و ادکلن بزنین زود زود حموم برین مرتب موهاتو رنگ کنین از گل سر گیره های خوشگل توخوخه استفاده کنین توخونه کفش بپوش و باناز وارام راه برو -خودتو براش لوس کن طرز نگاه کردن خیلی مهمه بعضی وقتا چشمک بزن باهاش شوخی بکنو حرفای عشقولی بزن -با ناز بخند لبخند بزن قهقهه نزن تند تند صحبت نکن همسرتو عزیزم عشقم نفسم صدا کن -بنظرم مهمترینش اعتماد به نفس و ارامشیه که باید داشته باشی هم تو راه رفتن هم تو حرف زدن چون باعث میشه این ارامش به همسرتون هم منتقل بشه.
  عجب!!!
سعی کن دوست دختر شوهرت باشی نه زنش. از اصل غافل گیری استفاده کن.بعضی وقتا از پشت سر بهش پاتک بزن و یه بوس ریز ارش بکن.همیشه ادکلن خوشبو بزن.با ولوم آروم صحبت کن.
  عجب!!!
نفس جون کار خوبی کردی عزیزم دیشبم شوهر آقای ما عصبانی شده بود از دستم منتظر بود از دسشویی بیام بتوپه بهم اومدم همچی عصبانی حرفشو میزد منم دستامو بالا پایین میکردم عین بچه ها اکشن بازی درمیاوردم و صداهای بچگونه درمیاوردم نتونست خودشو نگهداره انقد خندید که منم خندم گرفت😂😂
  عجب!!!
خخخخخخخ ایده جالبی نگار ، وقتی داره میتوپه به ما و عصبانیه ماهم دستامونو به علامت تسلیم در برابر اسلحه بالا ببریم و ادا دربیاریم نگا چند وقته میبینم شوهرم ادامو درمیاره مثلا داره ادای ناز و اداهامو درمیاره که مسخره کنه ، جالبه برام ، انگار اثر کرده و دیده شده حرکاتم تو نظر اون
برای استحکام روابط زناشویی به چند نکته توجه کنید: به ظاهرتان رسیدگی کنید. فکر نکنید وقتی در یک خانه زندگی می‌کنید دیگر مهم نیست چگونه به نظر برسید. جاذبه ظاهری‌تان را حفظ کنید. معطر بودن می‌تواند در روابط زن و شوهر معجزه کند. همیشه خوشبو باشید و اگر از سر کار می‌آیید یا آشپزی کرده‌اید، با​ دوش‌گرفتن و تعویض لباس خود را برای دیدار با همسرتان آماده کنید. بوی قرمه‌سبزی اشتها‌برانگیز است، اما این بو روی لباس همسر می‌تواند خیلی دفع‌کننده باشد. معطر بودن فقط استفاده از عطر نیست. مسواک زدن و دهان خوشبو داشتن را جدی بگیرید. شما و همسرتان، نزدیک‌ترین رابطه را با هم دارید. گاهی شوخی‌های کلامی و حتی پیامک‌هایی که شیطنت‌آمیز است می‌تواند به استحکام رابطه‌تان کمک کند. چند وقت یکبار یک شب رویایی برای خود بسازید. می‌توانند بچه‌ها گاهی منزل پدربزرگ و مادربزرگ بمانند و شما یک خانه دو نفره را تجربه کنید.
  عجب!!!
❌چه چیزهایی مردها را نسبت به همسرشان بی میل می کند؟ ✖️آرایش بیش از حد ✖️بوی بد بدن ✖️موی صورت ✖️نرسیدن به ناخن ها و موها ✖️بد لباس بودن ✖️بد دهانی ✖️مردانه بودن رفتار ✖️بیش از حد دراماتیک بودن
  عجب!!!