2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684509 بازدید | 303 پست
مثلا همیشه صاف بشینید قوز نکنید کاهی وقتها رو مبل به صورت کاملا سکسی و تحریک کننده بشینید سعی کنید وقتی فیس تو فیس همید دهنتون بوی بدی نده گونی گونی اعتماد به نفس بهش بدید و از بدنش تعریف کنید مثلا از سینه ستبر بودنش از ماهیجه بودن بدنش از خوش فرم بودن بدنش(حتی اکه بدنش ثوش فرم نیست )
وقتی خواهر شوهرتون میاد خونتون با شوهرتون دل بدید وقلوه بکیرید حتی اکه شوهرتون زیاد لاو بازی در نمیاره شما دربیارید خجالت نکشید و وقتی خواهر شوهرتون میاد خونتون سریع نرید یه لباس پوشیده بپوشید نه برید یه لباس تمیز و کمی لختی بپوشید موهاتونو شونه ویا درست کنید و پیش شوهرتون بشینید حتی اکر قبلش باشوهرتون دعوا کردید وقتی مادر شوهر یا خواهر شوهر میاد خونتون قربوووون صدقه شوهرتون برید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوا میه جرکتی بزنم در جهت خودشیرینی نزد شوهر و خانواده ی شوی :))))) البته نامزدیم فعلا :) میخوا مبرم تجریش نیم کیلو مربا بگیرم دوتا شیشه خوشگل بگیرم بریزم توش بگم یه دونه رو ببر سرکار یه دونه رو هم ببر خونه بده مامان نوش جان کنه
نگار جون سلام عسیسم منم از اون آدمای خشکی بودم که خیلی نچسب بودم زمان مجردی خخخخخخخخخ خلاصه در این زمان متاهلی با کمک مارال و بقیه دوستان دارم طی طریق میکنم خخخخخ خاستم بگم برای بهتر شدن رفتار و نرم نازک شدنم و یا به قول شما لوند شدنم یکم سعی کردم از کسی تقلید کنم .. یه دختره تو فامیلمون بود فوق العاده دلبر و لوس و پر ادا اطفال و خلاصه ناز البته اون موقع ها فکر میکردم این دختر چقدر بد حرف میزنه جلو غریبه ها و نامحرم ها اما خدا خیرش بده الان دارم از سیستم رفتاری که ازش دیده بودم تقلید میکنم جلو شوشو یکم رفتارم نرم و نازک تر و لوس تر بشه . انصافا با کمک شما دوستای نی نی سایتی احساس میکنم نسبت به قبل خیلی مامانی تر شدم جلو شوشو آما حالا حالاها خیلی راه هست برای طی طریق همسر داری و جذب شوشو موفق باشید دوست جونا