2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684585 بازدید | 303 پست
مامانه دختر من اکثرا از رنگ های تیره استفاده میکنم ولی گاهی رنگ شکنی میکنم مثل مشکی -سفید یا مشکی -قرمز یا سورمه ای -قرمز ... سعی کن رنگ های تیره بپوشی یکی از رازهای خوش پوشی ویکتوریا بکهام همینه
شال های تک رنگ رو با همه چی میشه ست کرد سعی کنید زیاد طرح و گل و نقش نداشته باشه لباس و شال و روسریتون تک رنگ ها هم شیک ترن هم ست کردنشون آسون تره. من خودم وقتی تیپ صورتی - طوسی میزنم چون موهام بلوند هستش همه میگن خیلی شیک میشی چون صورتی و طوسی به موی روشن خیلی میاد برعکس وقتی موهام پرکلاغی بود سورمه ای یا قرمز خیییلی به میومد . بادی ببینی چی بهت میاد ریسک کن و رنگ های مختلف رو امتحان کن از واکنش اطرافیان متوجه میشی چی بیشتر بهت میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون غزل جون از راهنماییات بچه ها لازم نیس حتما عطر غزل باشه خودتو برین مغازه یه عطر که خوشتون میاد انتخاب کنید مهم اینه که بوی خوب بدین من خودم زیربغل صابونی میزنم زیربغلام بعد اسپری بعد ادکلن بعد یه ادکلن دیگه ولی خوب زیاد زننده نباشه. فقط بوی خوب دادن مهمه.همسری بو میکشه میگه چه بویی.همیشه موهامو بو میکنه میگه بوی موهات عالیه.منم تقلب میکنم به دستام عطر میزنم میمالم به موهام😉 به دستام کرم زدنی یذره هم عطر میزنم میگه بح بح چه بویی میده دستات خلاصه لازم نیس زیاد خرج کنین مهم اینه بوی غذا و عرق ندین خوشبو باشین
  عجب!!!
ممنون نگار جون. تاپیک خیلی خوبیه. این روزا یه کم سرم شلوغه ولی سر فرصت حتمنی میام همشو میخونم. بوووووووس
همه ما تو زندگی یه جوری داریم میجنگیم. هیچ زندگی ای رویایی نیست. مقایسه کردن فقط از دست دادن لذت لحظه اکنون و مانعِ ساختنِ فردایِ زیباتره...
به خودت برس ،نزاربدنت بوی عرق بده به نظافت بدنت برس حتمااااا پیش شوهرت لباسهایی بپوش که چاک سینه ات معلوم باشه ووقتی شوهرت میاد از سرکار واقعا بپر تو بغلش با رژ لبی که زدی لبشو بوس کن طوری که رد روژت بمونه رو لبش
اکه خواسته ای داری برو عین یه دختر بجه لزش بخواه بعضی وقتها ازش جیزهای کوجیک بخواه مثل یه لواشک یابستنی تازه همین لواشک یا بستنیم ساده ازش نخواه ،مثلا یه دفعه نکو من لواشک میخوام نه با کلی دختر بازی و نازه وعشوه بکو نقسم من دلم یه جیز خوشمزه مثل لب تو رو میخواد و یه کم لواشک همیشه حیزهای کرون کرون لزش نخواه
کاهی وقتها با ناز دستت ویا قر کمرت قند تو دلش اب کنی واسه رابطه زناشویی سریع سراغ اصل مطلب نرید دقایقی رو برای لب دادن بوسیدن جاهای بدن همسرت صرف کن اکه همسرت سریع میخواد بره سراضل مطلب تو با زیرکی نذار و بکو اول لبتو بخورم بعد یا اول تو کوشت جیزی بکم بعد و بعدش تو کوشش یوووواش طوری که اروم بشنوه بکو دوست دارم و لالی کوششو لیس بزن