2777
2789

دیشب دلم ی جورایی شکست

تازه چند ناهیه ازدواج کردم

و خب خونه پدرم دست به سیاه و سفید نمی زدم فقط درس .الانم درس

چند باری کم و کسری داشته خونم هنوز به ریل نیوفتادم... مثلا نشده مرتب کنم یا صبحا بلند نشدم صبحانه اماده کنم و اینکه از طرفی شوهرم بی عاطفه شده بود . و حتی میفهمیدم مثلا خواهر شوهرم بی محلی میکنه ی جور دیگه شدن همشون. امروز فهمیدم اینا رو همه رو به خانوادش گفته بود (اینکه رفته بود بدی ها رو گفت دلم شکست) . که خونه رو دیر به دیر مرتب می کنه ننی دونم صبحانه اماده نمی کنه . (کلا همه دعواهامون رو می دونستن) من دیشب مواخذه شدم 🙂 و گقتن زنه که مرد رو میسازه.یکم سریع باش ب زندگیت برس. یهو میبینی شوهرت میگ نمی خوامش اوحوقت چی.

یک طرفه رفتن جلو... بهشون گفتم وقتی منخونه نیستم ظرفا رو پرت می کنه اب بهش نمیزنه خشک میشه. خب اینارو چرا مراعات نمی کنه چرا تا می رسه خونه جوراباش پرت میکنه

بهم گفتن که اینا ایراد نیس تو خودتو درست کن

بچه بازی در نیار

من هیچی نگفتم . گفتم شما درست میگید

میشه توصیه های خوب برای بنویسید که یاد بگیرم؟ برای زندگی مشترک

میخوام دیگ سربلند باشم

ولی دلم با شوهرم صاف نمیشه. چون این بار اولش نیود که هر چی از زندگی خصوصیمون بود گفت

نمی دونم باید چیکار کنم. همین الانشم گزارش داد شام چی داریم. الان چی خورده. منم اومدم تو اتاق واقعا حوصله شو ندارم. مورد اطمنیان نیس

کار شوهرت اشتباه بوده ولی زندگی مشترکه دیگه نباید توقع داشته باشی تو هیپ کاری نکنی اون کار کنه باید با هم تلاش کنید و زندگیتونو بسازید راجع به اون قضیا شوهرتم باید باهاش حرف بزنی بهش بگی کارش زشته و تو دوست نداری خانواده اش از زندگیتون با خبر بشن بگو همونجور که تو خوشت نمیاد هرکار کردی من برم جار بزنم منم دوست ندارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

به خانوادش توضیح نده اصلا به اونا مربوط نیست.بشین با شوهرت صحبت کن که مسائل خودتون و به بقیه نگه .خودتم دست کم نگیر خیلیا به شوهرشون صبحانه نمیدن یا خونه همیشه مرتب نیست دلیل نمیشه به خانوادش گزارش بده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید شوهرت و هماهنگ کنی

که دیگه از خانوادش جدا شده و حریم شخصی زندگیتون و رعایت کنه

بعدشم در طی هفته برنامه ریزی کن مثلا جمعه ها روز نظافت باشه یکشنبه ها روز شستن لباس ها

سعی کن هرکاری و به وقتش انجام بدی اینجوری چیزی تلنبار نمیشه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡