2777
2789

میدونم خط جدا داره که اصلا من شماره شو نمیدونم چون گوشی دیگه داره گاهی تماس میگیرن باهاش

رابطه هم سه هفته س نداریم میدونم نمیتونه تحمل کنه یا داره خود ارضایی میکنه یا خیانت که مطمئنم داره خیانت میکنه

خیلی عصبیه گاهی پنجشنبه جمعه من و میبره میزاره خونه مامانش نصف شب به یه بهانه ای چون خونه خالیه میاد ک و ن دادن با یه زن میدونم در ارتباطی به دخترمم بی توجهی میکنه نصبت به قبلا زیاد بغلش نمیکنه باهاش وقت نمیگذرونه وقتی از سر کار میاد میره تو اتاق میخوابه ما تو سالن میخوابیم اون شبم تو اتاق با گوشی داشت باهاش حرف میزد احساس کردم گفت عشق منی تو

دوستم میگه طلاهات بده به مامانت با فاکتوراشون اگه دعوا کرد از نگیره

شناسنامم دسشه باید به یه بهونه ای بگیرم

سند ازدواج هم میدونم کجاست

قولنامه رهن و اجاره خونه به اسم اون نوشته شده اما وام ازدواج من بود بعدشم من طلام فروختم گذاشت رو رهن خونه اما عکس فاکتورش دارم به اسم خودم بود

پول بده هم نیس پول جمع کنم طلا بخرم پس انداز کنم سرکار هم نمیزاره برم چیکار کنم تجربه ای دارین بگین

دوستم میگه یه روز که میدونی مطمئنی میره دنبال اون بیفت دنبالش با اسنپ چند تا عکس و فیلم ازش بگیر مدرک جمع کن فعلا

دست بزن هم داره اگه زد باید برم پزشکي قانونی نامه بگیرم خاک تو سرم اون همه زد نرفتم پزشکی قانونی مدرک جمع کنم شمام اگه چیزی بلدین خواهرانه بهم بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم داره خیانت میکنه؟ بچه داری چند سالشونه؟ چطور فهمیدی؟ داری باهاش زندگی میکنی خرجتونو میده؟ شاغل ...

اره پیش من حتی باهاش چت میکنه

اره بچه هم دارم بخاطر بچهم باهاش موندم فقط هم خونه ایم