2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684443 بازدید | 303 پست
من خودم از بچگی دلبری میکردم,خیلی هم خوب بود,دلبری رو کسی یلده که اعتماد به نفس داشته باشه,دلبری با سبک بازی و لوس بازی فرق داره,مثلا شما دیدین تو یه مجلس یه دختر کوچولو چنان رفتار میکنه که همه عاشقش میشن,اینا از بچگی یاد گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی لوندی بلدنیستم اما اعتماد به نفس خوبی دارم.به وقتش باهم جوری حرف میزنم و رفتارمیکنم که قندتو دلش آب میشه و به وقتشم خیلی جدی میشم.اما مشکلی که دارم اینکه موقع دعوا نمیدونم چجوری برخورد کنم ناخودآگاه داد میزنم فقط برااینکه خودمو خالی کنم اما خودم راضی نیستم دلم میخاد حتی اون لحظه هم خانومانه رفتارکنم
تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
اینکه به خودت ارزش بدی ناخود آگاه جذابت میکنه زنی که علاوه بر ظاهر شیک و مرتب حرف برای گفتن داشته باشه جذابه زنی که خاله زنکه زننده اس
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من زنایی رو میشناسم که اصلا زیبا نیستن ولی بسیار لوند و جذابن زنی که سعی کنه به روز حرف بزنه زنی که فحاشی نکنه
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
به نظر من یه خانم هی باید اعتماد به نفس خودشو شا ر ژ کنه اونقدری که هیچکس نتونه ناامیدش کنه
زنی که بلد باشه وقت مریضی استراحت کنه عجیبه ولی ایرانیا واقعا بلد نیستن اینو
درسته زیبایی هم مهمه ولی سنجیده حرف زدن درست و بجا عکس العمل نشون دادن خیلی مهمتره.تویه کتابی خونده بودم که وقتی باکسی حرف میزنید مستقیم زل نزنید تو چشماش.چندثانیه چشم چپشو نگاه کنید چندثانیه چشم راستشو حتما سرتونو موقع گوش دادن به حرفاش یکم کج کنید.به هیچ عنوان تو حرفش نپرید وقتی صحبتش تموم شد چندثانیه مکث کنید و بعد شروع به حرف زدن کنید اونم آروم و شمرده شمرده.حرکاته دستاتون آروم باشه که حواسه طرف مقابل پرت نشه.نوشته بود اینجوری باشید طرف مقابل ناخودآگاه تو ذهنش ازشما یه فرد جذاب و خاص میسازه.
تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
اما خوب متاسفانه نسخه همه برای زن جذاب رژ قرمز و شورت قرمزه که به نظر من خیییلی نسخه ناقصیه