2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
وای لعنتی نگوووو خدای من چقدبد..حالا ی چیزی این ازشهرمون رفت تهران گفت دیگ بعداین مشکل دوس نداشتم بم ...

شوهر من عزیزم فرشته اسسسسس دراین حدبگم برات من خم به ابروم بیاد میمیره یعنی هرکاریم بگی به خاطر من میکنه هرکاریییییی همه ام حسرت زندگیمو میخورن خانوادشم حق دخالت توهیچیم ندارن جرات ورود به زندگیمم ندارن ازترس پسرشون درکل دراین حد بگم که منو میپرستن شوهرمو من فحشم بدم بازم قربون صدقم میره نه دست به زن داره نه فحاشه نه خاینه نه خسیسه هیچی هیچی درضمن زن قبلی شوهرمنم دخترخالش بوده و الان کل فامیلای شوهرم یه شهر دیگه ان مایه شهر دیگه فقط خانواده خودش تو شهر خودمونن ولیییییییییی باهمه این شرایطی که بهت گفتم اگه برگردم عقب هیچ وقت شوهرمو انتخاب نمیکنم چون فکر وخیال ادمو نابود میکنهههههههههه تو فقط یه درصد یه صدم درصد فک کن شوهرت یه روزی برید یه جایی همسرشم باشه میتونی تحمل کنی؟ من الان خیلی وقتا به سرم میزنه جدابشم خیلی وقتام خواستم برم انقدر شوهرم کولی بازی دراورده خودشو زده جلوپام ضجه زده التماس کرده نرفتم یعنی شوهرمن دراین حدکه من بگم میخوام برم خودشو میزنه میگه قبل رفتنت من باید برم قبرستون تو ازروجنازم رد بشی بری ولی بااین حال پشیمونم ازانتخابم بااین تفاوت که من حتی سنمم ازتو خیلی بیشتربود 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطف دارین به من 😍🌷  آره خب ولی من یه جورایی رو هم جنسام تعصب دارم 😂 انگار میبینم ی ...

خدایش امشب ادم شدم ولی نمیدونم چرادوسش دارم 🥺شماازدواج دومته چجوری شد جریان شما میشه بگی

ببین این خدایش اجبار نکرد ک حتمابام ازدواج کن بارها و بارهامیپرسه خوب فکرات کردی تصمیم ب این بزدگی گ ...

عزیزم این آقا مشخصه خیلی عاقل و بالغه و کاملا داره با سیاست پیش میاد. اینم گفته بخاطر اینکه پس فردا نتونی دهنتو باز کنی غر بزنی بگه مگه شرایطو نمیدونستی؟ مگه من مجبورت کردم؟ مگه زوری زنم شدی؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

شوهر من عزیزم فرشته اسسسسس دراین حدبگم برات من خم به ابروم بیاد میمیره یعنی هرکاریم بگی به خاطر من م ...

دقیقااینم خونواده خودش و دایاش و چن تاپسرخاله هاش تهرانن باخونواده هاشون..این دیگه فک کنم باخانواده زنش اصلا ارتباط نداره و کاریشون نداره..وای عزیزم فکرو خیال بزارکناروقتی شوهرت خوب مهربون جرااهزارفکرو خیال و جدایی میکنی نگو اینجورانشالا ک خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

وای مهرآبان جانم این جزو معدود چیزاییه که من هیییییچوقت فراموش نمیکنم باورت نمیشه از روزی که من اینو ...

بله واقعا منم خیلی وقتا به این حرف فکر می کنم عزیزم .همین هم باعث شده که دیگه قید ازدواج رو کلا بزنم 

ن واقعاامشب یکم بیشترروشن شدم... و طول این مدت همش میگفت میاد ی روزی بهت زنگ میزنم میگی باتوصنمی ند ...

امیدوارم کاری نکنی که یه عمر پشیمونی بکشی

فقط اینو ببین ماهایی که با یه مجرد ازدواج کردیم انقدر مشکل داریم حالا فکر کن یکی بیاد اینهمه مسئله هم از مسائل دیگش اضافه داشته باشه. خدا به داد برسه😐

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ایناهیچکدوم رسمی نیومدن هنوز فعلاباخودم حرفش زدن اونو ک گفتم اصلاابدا خونوادم قبول نمیکنن یسری مادرش ...

بیوه بهتره حداقل می‌دونی زنش فوت شده ،عزیزم اعصابت چطوره ؟؟چقدر قوی هستی ؟؟؟چقدر سیاست داری؟چقدر صبر داری ؟برای اینکه باید خیلی خیلی خودتو آماده کنی ،ساده ترینش اینکه هرکس دید بلافاصله مقایست میکنن با زن اول ،میتونی تحمل کنی ؟؟؟شاید بعضیا شعورن رسید جلوت چیزی نگفتن پشت سرت ولی حتما مقایسه میشی .دوم اینکه اوایلش شاید داغ باشی ولی هرکاری بکنی با خودت میگی یعنی با اونم کرده ،هرچی بگه میگی یعنی به اونم گفته ،هرکار عاشقانه ای برات بکنه فکرت می‌ره بدگذشتش ،ک مدام آزار روحی میشی میشه جنگ اعصاب .تازه فامیلم هستن ممکنه رودرو هم بشین مجلسی جایی

عزیزم این آقا مشخصه خیلی عاقل و بالغه و کاملا داره با سیاست پیش میاد. اینم گفته بخاطر اینکه پس فردا ...

میدونم اخرش باانتخاب و ازدواج کردنم معدرت میخام ترمیزنم ب کل زندگیم...حالا ی خریت ک کردم عکس دونفره گرفتیم اینش داره روانیم میکنه گفت عکس بگیرم داشته باشم منم عین بزوایسادم و گرفت😏

عزیزم لطف دارین به من 😍🌷  آره خب ولی من یه جورایی رو هم جنسام تعصب دارم 😂 انگار میبینم ی ...

😍😘😘😘😘

اره بخدا منم خونم به جوش اومد داشتم گوشی رو خاموش میکردم با این بحث چنان برق از سرم پرید الان سیخ نشستم رو مبل گفتم نزارم یه دختر خودشو بدبخت کنه

سر درد گرفتم بخدا

خدایش امشب ادم شدم ولی نمیدونم چرادوسش دارم 🥺شماازدواج دومته چجوری شد جریان شما میشه بگی

من از همسر سابقم یه دختر دارم هردومون هنوز مجردیم و ازدواج نکردیم و جالبه هردومون هم دیگه قصد ازدواج نداریم .ما یه عشق عجیبی داشتیم نمی دونم چی شد ولی سر بددلی و بدبینی همسر سابقم سر اینکه می‌گفت من گفتم با خواهرم حرف نزن چرا حرف زدی و تو با حرف زدنت به من خیانت کردی و...همه چیز تموم شد 

عزیزم این آقا مشخصه خیلی عاقل و بالغه و کاملا داره با سیاست پیش میاد. اینم گفته بخاطر اینکه پس فردا ...

بابا شوهر منکه مجرد بود و ساده ،بخدا با حرفاش گولم زد ،گلایه کردنی میگه گولت نمیزدم ک زنم نمیشدی 🤣،اینکه ی تجربه چندین ساله داره