2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
ببین الان ۷ساله ک رفته تهران یبارش اومده شهرمون ک وطنشه گفت و اینبارم ک دارم میام و بازم بیام بخاطر ...

خب ببین تنفر و عشق هر دو یه نوع حسه .قبول داری ؟ وقتی اون هنوز از مرور خاطراتشون حس تنفر داره یعنی هنوز حسی در درونشه .هنوز بی تفاوت و بی حس نشده نسبت به خاطراتشون 

اره دقیقا..ولی مادر چجورتحمل اورده جامهریه قبولش نکرده🥺چ دلی داشته ازخودش دورش کرده

چرا باید بچه رو بعنوان مهریه قبول کنه ،اصلا گیرم بچه دار نمیشد مهریه حقشه خب این شگرد مردا شده از ضعف زنا بعنوان بچه استفاده میکنن ک مهریه ندن با بچه تهدید میکنن  ،بعدا ک وارد زندگی شدی اونموقع میبینی شمام نمیبخشی ،شاید واقعا شرایط نگهداری نداشته .استاتر هنوزم با ۲۶سال فانتزی فک میکنی عزیزم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین بخاطر همین میگم از کسایی که اینجوری ازدواج کردن بپرس دیگه همشون میگن مردا اولش میگفتن غلط میکن ...

ببین این خدایش اجبار نکرد ک حتمابام ازدواج کن بارها و بارهامیپرسه خوب فکرات کردی تصمیم ب این بزدگی گرفتی مطمعنی...امشب یکم چشم و گوشم بیشتربازشد

دقیقا .کاش حداقل یکم رو حرفای ما فکر کنه ‌.من خودم مطلقه هستم بچه هم دارم اینقدر چیزهایی دیدم و شنید ...

عزیزم من شمارو تقریبا میشناسم چنتا از تاپیک هاتونو خوندم♥️  و میدونم الان خیلی باتجربه هستین 

ولی برداشت من از حرف های این خانوم فقط یک چیزه : ایشون خیلی ساده و بی تجربه و ببخشید ببخشید بچه هست و کاملا خام حرفای آقا شده بخاطر همین این حرفایی که همه گفتن رو اصلا ذره ای درک نکرد و فکر میکنن با گفتگو حل خواهد شد

اینجاست که میگن بسوزه پدر تجربه  😄

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خب ببین تنفر و عشق هر دو یه نوع حسه .قبول داری ؟ وقتی اون هنوز از مرور خاطراتشون حس تنفر داره یعنی ه ...

اخه اگ حس داشته بالاخره حداقل سالی یبارمیومد ۷سال دوبار فقط اومد و گفت بازبیام میام تورو میبینم دوروز و بازبرمیگردم

صددرصد بچه اول ی چیزدیگه س..حالا ی خواستگارداشتم بازباهمین موقعیت ولی اون شغعش خیلی خفن بود خیلی &nb ...

😂 عزیزم اینجور خواستگارها رو اصلا چرا راه میدین ؟ شما دختر مجردی حیفی .الکی احساس و فکر خودت رو با این موارد درگیر نکن 

واقعا حرفای تک تکتون حق و یکم روتصمیمم مجدد بیشترفک میکنم..خونوادم ک یجورای غیرمستقیم گفتم گفتن مخال ...

خداروشکر باز خانوادت عاقلن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین این خدایش اجبار نکرد ک حتمابام ازدواج کن بارها و بارهامیپرسه خوب فکرات کردی تصمیم ب این بزدگی گ ...

برای اینکه فردا روزی پشیمون شدی بگه مگه من زورت کردم ک زنم شدی ،خودت دیدی شرایطمو ،یا حتی شاید اجازه نده غر ساده بزنی چون از قبل شرایط و می‌دونستی 

عزیزم من شمارو تقریبا میشناسم چنتا از تاپیک هاتونو خوندم♥️  و میدونم الان خیلی باتجربه هستین&nb ...

ن واقعاامشب یکم بیشترروشن شدم...

و طول این مدت همش میگفت میاد ی روزی بهت زنگ میزنم میگی باتوصنمی ندارم من ازدواج کردم چراب من زنگ میزنی توزن طلاق دادی من ی مجرد من کجاتوکجا ازدواج کردم و گوشی روم قطع میکنی خخخخ خودش این احتمال هم داده

همه ی مردا از این حرفا زیاد میزنن گلم .ولی فکر می‌کنید در آینده اون شما رو به فرزند خودش که هم خونش ...

وای مهرآبان جانم این جزو معدود چیزاییه که من هیییییچوقت فراموش نمیکنم باورت نمیشه از روزی که من اینو توی تاپیک شما خوندم هر چند وقت یبار توی بحث و مسائل بچه دار شدن این حرف ناخودآگاه توی ذهنم تداعی میشه 

چرا از این موارد میاد برات ؟؟؟چرا اجازه میدین واقعا ؟؟؟

ایناهیچکدوم رسمی نیومدن هنوز فعلاباخودم حرفش زدن اونو ک گفتم اصلاابدا خونوادم قبول نمیکنن یسری مادرش بچه ش یعنس مادرمسره و بچه پسر اومدن خونمون ب بچه درس یادبدم ک پسره منودید بعدش چن روزبعدپیام داد گفت میخامت باخانوادت بحرف و ببین چی میگن بیام جلو چون اصلاتودلم جانگرفته بودگفتم بفهمن میشه شردیگ خرفش نزن.خخخخ ولی ب این یکی دلمه نمیدونم چرا خاک توسرم بااین خواستگارام اکثرابیوه ن🤣

😂 عزیزم اینجور خواستگارها رو اصلا چرا راه میدین ؟ شما دختر مجردی حیفی .الکی احساس و فکر خودت رو با ...

بخداراه ندادیم نمیدونم چرا اینا میان دور من هرچی خواستگار ک دارم بقول ی رفیقام برامن بیوه ن

برارفیق مجرد نگیر

براخواهرم ک متاهل مجرد بگیر چن بارخواستگاریش کردن🤣

عزیزم من شمارو تقریبا میشناسم چنتا از تاپیک هاتونو خوندم♥️  و میدونم الان خیلی باتجربه هستین&nb ...

عزیزم لطف دارین به من 😍🌷 

آره خب ولی من یه جورایی رو هم جنسام تعصب دارم 😂 انگار میبینم یکی داره خودشو میندازه تو چاه نمی تونم بی تفاوت باشم .باورتون میشه اینقدر چشمام درد گرفته از بی خوابی که نمی بینم صفحه ی گوشی رو درست ببینم ولی باز بیخیال نمیشم میگم بذار یکی دوتا کامنت بیشتر شاید باعث بشه استارتر به فکر فرو بره همین کافیه 

بله واقعا بسوزه 💔😂