2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
قربونت برم ممنون ازمحبت و حرفای قشنگت...دوستان همیشه ی مرد ک زنش طلاق داده یا زن ک طلاق گرفته با مجر ...

خدا همراهت باشه توی تصمیم نهاییت انشالله

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

کی پشت کی حرف زده؟

زنش ب دروغ میگفت ک چراطلاق گرفتم مثلا میگفت سرکارنمیرفته درصورتی ک من درحریانم کارداشت  یا مثلا میگفت همش بخوربخواب بود درصورتی ک وضعشون خوب و پسره هم سرکارمیرفت الانم ک رفت تهران کارمیکنه بهترین کار 

میگفت شوهرم احساس نداشته درصورتی پسره ب حدی احساسی و مهربون ک نگو..ولخرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش ب دروغ میگفت ک چراطلاق گرفتم مثلا میگفت سرکارنمیرفته درصورتی ک من درحریانم کارداشت  یا مثلا ...

اسی من خ وقته پیگیرتم دختر بااین ازدواج نکنیاااا

خب اولش همه بااحساسن چون داره مختو میزنه

شوهرم‌تو نامزدی روزی صدبار قربون صدقم‌ میرف۵ساله عروسی کردیم آخرین باری که گفته دوست دارم یادم نیس نکن باخودت وزندگیت

چهارمین‌کاربری 😶😶
اسی من خ وقته پیگیرتم دختر بااین ازدواج نکنیاااا خب اولش همه بااحساسن چون داره مختو میزنه شوهرم‌تو ...

فدات شم شمارو خیلی قشنگ خاطرم هست

خب ببین همه مث هم نیستن 

الان خیلی ازمجردادیدم اطرافم قبل ازدواج خوب بودن بعدازدواج برعکس یامطلقه دیدم قبل ازدواج خوب بعدشم خوب بخداهمه چی ب ذات برمیگرده نمیشه بگیم تمام مجرداخوبن تمام مطلقه هابد خدایش یکم فکرکنیم بنظرم مطلقه درکش اززندگی بهتر و خوبتره بلده قشنگتررفتارکنه