2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
از کجا میدونی مادرو فراموش کرده؟ خودت دیدی یا از بقیه شنیدی؟ میدونی یه دختر هیییچوقت نمیتونه مادرشو ...

خود پسرع گفت..گفت اصلابراش مهم نیس و گفت محاله ی دختر مادرش دوس نداشته باشه امادختره اصلاسراغ مادرش نمیگیره و فقط و فقط ی پسردایی داره همسن خودش بوده همبازیش بوده خیلی باش مهربون بوده همیشه اسم اونومیاره

آدما خودشون سرنوشت خودشونو میسازن خدا هم به انسان عقل داده هم اختیار

در نهایت امیدوارم هر تصمیمی گرفتی عاقبت بخیر بشی🌹🌱

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

26

نههههههههههههههههه نکنیاااااااااا تو هنوز خیلیییییییییییییی جاداری خیلیییییییییییییی موقعیت داری من فک کردم سنت بالاس که داری اینجوری ازدواج میکنی

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

پشت ی زن شادم ی مرد مهربون هست .بازم اگه من چیزی میگم بخاطر اینکه سنت کمه جوونی میتونی با یکی مثل خو ...

واقعا حرفای تک تکتون حق و یکم روتصمیمم مجدد بیشترفک میکنم..خونوادم ک یجورای غیرمستقیم گفتم گفتن مخالفن ولی اگ بچه پیش خودش نبود یانداشت شایدموافق بودن شاااید

از کجا میدونی مادرو فراموش کرده؟ خودت دیدی یا از بقیه شنیدی؟ میدونی یه دختر هیییچوقت نمیتونه مادرشو ...

اصلا دختر بچه ها تو اون سن یکم داستان سرایی میکنن ،یا برای اینکه جلب توجه کنن ی حرفایی میزنن ک

ولی منم باهمچین کیسی ازدواج کردم بااین تفاوت که شوهرمن فقط 1سال عقدش کرده بود منم اولش گفتم okمگه چی ...

وای لعنتی نگوووو خدای من چقدبد..حالا ی چیزی این ازشهرمون رفت تهران گفت دیگ بعداین مشکل دوس نداشتم بمونم و برنمیگردم..الان بهترین زندگی درس کرده پسره و میگه هیچوقت برنمیگردم...توروخداشوهرت اخلاقش بات خوب راضی الان یا برگردی عقب باازانتخابش میکنی

نههههههههههههههههه نکنیاااااااااا تو هنوز خیلیییییییییییییی جاداری خیلیییییییییییییی موقعیت داری من ...

خخخ عزیزم

حالاخودشم میگفت بابت تصمیم بزرگت مطمعنی حتمی.فکرات کردی

اخه خیلی مهربون بامحبت بااحساس باادب باادرک

🥺بازم امیدبخدا

ب پسره گفتم اگ قسمت شه فردا میان مشکل درس میکنن فردا فلان میشه و بهمان گفت علط میکنن مگه جرات دارن ا ...

همه ی مردا از این حرفا زیاد میزنن گلم .ولی فکر می‌کنید در آینده اون شما رو به فرزند خودش که هم خونش هست ترجیح میده ؟ مسلما نه .و اینم بدونید من اینو از همسر سابق و چندتا مرد دیگه شنیدم که مطلقه بودن که میگفتن مردا هیچ وقت مادر بچشون مخصوصا زنی که اولین بچه رو از اون دارن رو فراموش نمی کنن و تا همیشه یه حس خاصی به اون زن دارن حتی اگه به ظاهر بر خلافش نشون بدن 

اصلا دختر بچه ها تو اون سن یکم داستان سرایی میکنن ،یا برای اینکه جلب توجه کنن ی حرفایی میزنن ک

اره دقیقا..ولی مادر چجورتحمل اورده جامهریه قبولش نکرده🥺چ دلی داشته ازخودش دورش کرده

همه ی مردا از این حرفا زیاد میزنن گلم .ولی فکر می‌کنید در آینده اون شما رو به فرزند خودش که هم خونش ...

ببین الان ۷ساله ک رفته تهران یبارش اومده شهرمون ک وطنشه

گفت و اینبارم ک دارم میام و بازم بیام بخاطر تووگرنه دیگه اونجارو دوس ندارم خاطرات خوبی ندارم

ب پسره گفتم اگ قسمت شه فردا میان مشکل درس میکنن فردا فلان میشه و بهمان گفت علط میکنن مگه جرات دارن ا ...

ببین بخاطر همین میگم از کسایی که اینجوری ازدواج کردن بپرس دیگه

همشون میگن مردا اولش میگفتن غلط میکنن من نمیزارم من برات بهترینارو فراهم میکنم من از زن اولم بدم میاد زن اولم بد بود فلان بود بیسار بود 

مجبورن اینارو بگن چون میخوان دختر مجرد بگیرن بی دردسر 

بنظرت چرا نمیره با یکی هم سطح خودش ازدواج کنه؟ چون زن مطلقه دردسر داره. همسر سابق داره خانواده همسر سابق داره بچه داره و هزار تا ربط دیگه

اینم بدون وقتی زنی از مردی بچه دار میشه اون زن و مرد تا قیامت به هم وصل هستن و هیچ چیز نمیتونه جداشون کنه حتی طلاق

دختر قشنگم یکم چشماتو باز کن تجربیات دیگرانو گوش بده

از تجربیات دیگران استفاده کنی بهتره تا اینکه خودت بعدا تجربه شون کنی

به حرف نیست این مرد هزاریم بگه من با اون زن دیگه رابطه ندارم. زندگی هزار چرخ میزنه و اتفاقاتی میوفته برای آدم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

نمی دونم واقعا 🥺 حتما لذت اولین باری که پدر میشن خیلی خاصه براشون. حتی من از بابام و مردای دیگه هم ...

صددرصد بچه اول ی چیزدیگه س..حالا ی خواستگارداشتم بازباهمین موقعیت ولی اون شغعش خیلی خفن بود خیلی  بعدگفت من بهت بگم بچمونمیتونم دورکنم نهایت دوسه روزپیش مادربزرگشه و دوسه روزم پیش مانمیتونم ک سرش ببرم..بااینک پسرخوب و باادبی بود اون ولی اصلاب اون لعنتی حس نداشتم اونم بازفامیل بود🤣