2777
2789
عنوان

بیاین ف....ش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست
چرا واقعا چرا به فکر اون بچه ها نیستید ؟؟؟؟ بخدا سقط کردن اینجور مواقع حلاله 🥲🥲

یعنی شما بیشتر از خدا عقلتون میرسه ؟

با چه استدلالی فتوا میدین اونم با قسم به اسم خدا ؟

عزیزم این حرفها همه ثبت میشه یه روز پیشگاه خدا باید پاسخگو باشیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا واست ناراحت شدم اخه این هزینه ک حتی واسه خرج یه ادمم بس نیس خدا بهتون کمک کنه  کاش می‌شد ...

ن خونه خودمونه من خرید و فروش میکنم واسه کمک بهش خداروشکر میگذره 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ووووواااا چرا فحش بدم خدا حفظشون کنه...

مرسی گلم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ممنونم از درکت عزیز دلم یه دنیا ممنون از حرفت انرژی گرفتم

خواهش میکنم

بخدا از شنیدن این حرفا ناراحت میشم کاری هم از دست کسی برنمیاد اما مگه با فحش دادن به خودت مشکل حل میشه

میفهم سخته اما صبور باش خدای شما هم بزرگه

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
یه شغل دوم باید پیدا کنه همسرت

کارش دو شیفت هستش با این حقوق

خواهش میکنم بخدا از شنیدن این حرفا ناراحت میشم کاری هم از دست کسی برنمیاد اما مگه با فحش دادن به خو ...

ممنونم گلم اشکم دراومد با اینهمه مهربونیتون 😍😍😍ان شاالله ک وضع همه بهتر بشه

یعنی شما بیشتر از خدا عقلتون میرسه ؟ با چه استدلالی فتوا میدین اونم با قسم به اسم خدا ؟ عزیزم این ...

خب خدا رو خوش میاد این بچه ها اینقدر سختی بکشن ؟

مردم فکر میکنن من عجیبم چون عمیقا از تنهاییم لذت میبرم◇◇◇
سلام امید وارم مشکلاتتان حل بشه بچه هاتو ببوس

سلام ممنونم گلم حتما

ن خونه خودمونه من خرید و فروش میکنم واسه کمک بهش خداروشکر میگذره 

خداروشکر میگذره ؟! عزیزم بگو خداروشکر که خدا روزی رسونه وگرنه اگه جای خدا یکی از افراد حاضر تو این تاپیک بودن همه آدمها باید از گرسنگی میمردن 

انتخاب شما و خواست خدا سه تا بچه آورده تو زندگیتون درسته سخته اما یک روزی نتیجه این صبر و اعتماد به خدا رو میبینید 

امیدوارم مشکلتون حل بشه عزیزدلم

ممنونم عزیز دلم ان شاالله خدا از دهنتون بشنوه