qweenelijoon مدیر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عنوان بیاین ف....ش بدین | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست حقوق شوهرم 4 میلیون و 500 هستش و یه بچه مدرسه ای و یه بچه پوشکی و یه بچه 4 ساله دارم و پول ندارم بیاین فحش بدین چرا بچه دار شدی. .بیااااااین منتظرم. ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤ 1401/08/20 | 20:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvinkalantar عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 116 خداییش خاک تو سرت...مشکل شوهرت نیستا...مشکل اینه وقتی میدونید درامد زندگیتون کمه ...خودتون زندگی میک ... خاک تو سر تو یکم ادب نداری شرم بر تو
مهر_بانوو عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3929 چرا واقعا چرا به فکر اون بچه ها نیستید ؟؟؟؟ بخدا سقط کردن اینجور مواقع حلاله 🥲🥲 یعنی شما بیشتر از خدا عقلتون میرسه ؟با چه استدلالی فتوا میدین اونم با قسم به اسم خدا ؟عزیزم این حرفها همه ثبت میشه یه روز پیشگاه خدا باید پاسخگو باشیم
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 واقعا واست ناراحت شدم اخه این هزینه ک حتی واسه خرج یه ادمم بس نیس خدا بهتون کمک کنه کاش میشد ... ن خونه خودمونه من خرید و فروش میکنم واسه کمک بهش خداروشکر میگذره ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 ووووواااا چرا فحش بدم خدا حفظشون کنه... مرسی گلم ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
bitam67 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 723 ممنونم از درکت عزیز دلم یه دنیا ممنون از حرفت انرژی گرفتم خواهش میکنمبخدا از شنیدن این حرفا ناراحت میشم کاری هم از دست کسی برنمیاد اما مگه با فحش دادن به خودت مشکل حل میشهمیفهم سخته اما صبور باش خدای شما هم بزرگه هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 یه شغل دوم باید پیدا کنه همسرت کارش دو شیفت هستش با این حقوق ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 خواهش میکنم بخدا از شنیدن این حرفا ناراحت میشم کاری هم از دست کسی برنمیاد اما مگه با فحش دادن به خو ... ممنونم گلم اشکم دراومد با اینهمه مهربونیتون 😍😍😍ان شاالله ک وضع همه بهتر بشه ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
bitam67 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 723 خاک تو سر تو یکم ادب نداری شرم بر تو به خودشون چه اجازه میدن اینجوری حرف بزنن خو😐 هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
پرنده_نیمه_شب002 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 772 یعنی شما بیشتر از خدا عقلتون میرسه ؟ با چه استدلالی فتوا میدین اونم با قسم به اسم خدا ؟ عزیزم این ... خب خدا رو خوش میاد این بچه ها اینقدر سختی بکشن ؟ مردم فکر میکنن من عجیبم چون عمیقا از تنهاییم لذت میبرم◇◇◇
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 سلام امید وارم مشکلاتتان حل بشه بچه هاتو ببوس سلام ممنونم گلم حتما ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
مهر_بانوو عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3929 ن خونه خودمونه من خرید و فروش میکنم واسه کمک بهش خداروشکر میگذره خداروشکر میگذره ؟! عزیزم بگو خداروشکر که خدا روزی رسونه وگرنه اگه جای خدا یکی از افراد حاضر تو این تاپیک بودن همه آدمها باید از گرسنگی میمردن انتخاب شما و خواست خدا سه تا بچه آورده تو زندگیتون درسته سخته اما یک روزی نتیجه این صبر و اعتماد به خدا رو میبینید
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 امیدوارم مشکلتون حل بشه عزیزدلم ممنونم عزیز دلم ان شاالله خدا از دهنتون بشنوه ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
delvinkalantar عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 116 به خودشون چه اجازه میدن اینجوری حرف بزنن خو😐 عقده دارن میان اینجا برطرفش کنن