2777
2789

علاقه ای نداشتم الان یازدهم باشم

نمیخوام کنکور بدم

نمیخوام مستقل باشم

همه اینکارارو کنم که چی؟ وقتی کسیو ندارم هوامو داشته باشه نباشم دلتنگم بشه اصلا ۱ سال گوشی نداشته باشم کسی میفهمه؟؟

به کی بگم بدون علاقه با زور درس میخونم شاگرد اول شدم؛)

یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یازدهمم

ولی درس خوندن بخاطر پرستیژ و لول اجتماعی بالا مخصوصا برای دختر لازمه.

رشتهت چیه؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

دلیلش اینه کسی پشتت نیس و اگه مستقل نشی همین ادما لهت می کنن🌹🥲

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شاید تو دانشگاه اون آدمو پیدا کنی نه؟

از پسرایی که تو دانشگاهن بدم میاد بنظرم بچ سوسول و لاشی ان

یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)

منم یازدهممولی درس خوندن بخاطر پرستیژ و لول اجتماعی بالا مخصوصا برای دختر لازمه.رشتهت چیه؟

حسابداری

خب برو ارایشگری الان دوستای ارایشگرم که اصلا هم درس نمیخوندن از ما خرخونای کلاس موفقترن

موقعیتشو ندارم

حسابداری

عه هنرستانی

برو خدا رو شکر کن درسای شما خیلی از ما نظری ها راحت تره

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

عه هنرستانیبرو خدا رو شکر کن درسای شما خیلی از ما نظری ها راحت تره

اره عمومیا راحت تره ولی تخصصیا میاد جبرانش میکنه

از پسرایی که تو دانشگاهن بدم میاد بنظرم بچ سوسول و لاشی ان

یه استادی چیزی بالاخره😂😉

پرستیژ خوبی داره درس به این فکر کن، فردا روزی با افتخار بگی من این مدرک رو دارم

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...