2777
2789
عنوان

بیاین ف....ش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست
خیلی خوبه مراقبشون باشین انشاالله که در آینده موفق بشن ببخشید یه کم تند برخورد کردم من خودم چون تهر ...

بله درسته عیب نداره گلم ان شاالله هیچوقت شرمنده نشیم و بچهامون بهمون افتخار کنن😍😘

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
خواهش میکنم خانوم  فقط لطفا خواهرانه دیگه این حرفها رو نزن سرشار از انرژی منفی و خود تحقیریه&n ...

ممنونم عزیز دلم ان شاالله ک بتونم رو سفید باشم جلو پروردگارم😍😘

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست یا اشتباه ، حالا که اومدن بچه ها….نمیتونه شوهرت دو شیفت کارکنه؟یا از خانواده ها کمک بگیرین؟

شوهرم دوشیفت کار میکنه و حقوقش همینقدره بیشتر نمیدن اینجا جلو کسی هم دست دراز نمیکنیم. خداروشکر خدا هوامونو داره

آخه مگه چکار میکنه ماهی ۴۵۰۰ روزی صدو پنجا به کجا میرسه خدا بچه هاتو حفظ کنه ولی من نمی دونم کار شوه ...

فروشنده سوپر مارکته

چرا واقعا چرا به فکر اون بچه ها نیستید ؟؟؟؟ بخدا سقط کردن اینجور مواقع حلاله 🥲🥲

خدا بزنه به ....  با نام خدا حرامم حلال میکنید خیلی عادی

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
چرا واقعا چرا به فکر اون بچه ها نیستید ؟؟؟؟ بخدا سقط کردن اینجور مواقع حلاله 🥲🥲

اگر حرف نزنیم اینجور موقع ها کسی نمیگه حرف زدن بلد نیستین این خانم دلش پره شما میخوای بچه هاشو بکشی یه کم انسانیت چیز بدی نیست

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
شوهرم دوشیفت کار میکنه و حقوقش همینقدره بیشتر نمیدن اینجا جلو کسی هم دست دراز نمیکنیم. خداروشکر خدا ...

اینجا همچین تاپیکایی میزنید بدتر دلتون خون کنن از زندگی ناامید بشین چه فایده ای داره وقتی خدا بنده هاشو رها نمیکنه و سرکوفت نمیزنه

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
اینجا همچین تاپیکایی میزنید بدتر دلتون خون کنن از زندگی ناامید بشین چه فایده ای داره وقتی خدا بنده ه ...

خدا خودش کمک میکنه و مهربونه الان تقریبا وضع اکثر ایرانی ها همینه همه مثل هم شدیم .

خیلی دلم پر بود و ناراحت بودم و نیاز به هم صحبت داشتم ک تاپیک زدم

خدا خودش کمک میکنه و مهربونه الان تقریبا وضع اکثر ایرانی ها همینه همه مثل هم شدیم . خیلی دلم پر ...

بگین بهتون دلداری بدن این سایت برخلاف اسمش مخالف فرزند زیاد داره اذیتتون میکنن حالا خدا روشکر الان اروم شدین خدا بچه هاتونو واستون نگه داره به زندگیتونم برکت بده ان شاالله واسه منم دعا کنین یه دختر سالم و صالح دیگه خدا بهم بده😅😍

بگین بهتون دلداری بدن این سایت برخلاف اسمش مخالف فرزند زیاد داره اذیتتون میکنن حالا خدا روشکر ...

ممنون گلم ان شاالله ک شماهم یه دختر خوشگل و تپل گیرت بیاد و صالح.😍