2777
2789
عنوان

گوسفند قربونی کردن وقتی بچه به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شوهرم خواست قربونی کنه  گفتم نمیخواد پولشو بریز توحساب شیرخوارگاه  یاکودکان محک

خدا بهشون سلامتی بده🌺

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

برای بچه ی اول شوهرم گوسفند گرفت و قربونی کرد ولی به لطف مادر شوهر عوضیم کوفتمون شد. 

امان از این مادرشوهرا

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
وا این چه حرفی بود!! شما گوشت نمیخورین؟ قربونی کردن هم یعنی یه گوسفند سر میبرند و میدن به فقرا &nbs ...

موافقم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
وا این چه حرفی بود!! شما گوشت نمیخورین؟ قربونی کردن هم یعنی یه گوسفند سر میبرند و میدن به فقرا &nbs ...

اینا گیاهخوارن فقط کرفس و شوید و نعنا جعفری میخورن🤣🤣🤣🤣

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خوب اونام با پولش مثلا گوشت میخرن براشون،گوشت را از کجا میارن از گوسفندی که ذبح شده

نه  شیرخوارگاه که گوشت  نمیخرن براشون  شیرخشک واین چیزاس

درسته گوسفند واسه  خوردن واینا ولی دوس ندارم بخاطر دنیا  اومدن  بچم یه حیوان بکشم بجاش میتونم کار بهتر کنم باهاش

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
خوب اونام با پولش مثلا گوشت میخرن براشون،گوشت را از کجا میارن از گوسفندی که ذبح شده

فقط گوسفند نمیخرن که...

شاید صرف هزینه لباس یا درمان بچه ها شد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قربونی میشه ولی عقیقه نه  ولی میتونی حتا  دوتا خروس سر ببری

اهان عقیقه تو نوزادیه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
فرق عقیقه و قربونی چیه؟

عقیقه یه آدابی داره هم ذبح گوسفند هم طریقه مصرف گوشتش

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
گوشت میخوریم عزیزم ولی اینکه بگم چون بچه ام بدنیا اومد سر یه مثلا گوسفند رو ببرم بنظرم کار درستی نی ...

اصلا فلسفه عقیقه همین هست 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟