2777
2789

پسرم نزدیک سه سالشه دخترم یک سال تقریبا دوسال فاصله دارن

شوهرم قربونی نکرد گقتم بهش گفت میکنم ولی فعلا خبری نیست

تو دلم مونده 

عقیقه یا قربونی رو میشه الان واسه دوتاش یکی خرید؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو نکشید

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یعنی برای بدنیا اومدن یه بچه باید جون یه حیوون رو گرفت؟

ببخشید عزیزم ولی بجاش چندتا نهال درخت بکارید...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من نذر داشتم وقربونی کردم ۲ ماهش بچم بود ولی اگه نذر نداری   قربونی نکن

نه نداریم ولی اکثرا فامیلامون قربونی میکنن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
عقیقه را نمیشه برا دوتاشون یه گوسفند باشه ولی قربونی در حد توانه مشکلی نداره

چه فرقی با هم دارن؟

یعنی برای بدنیا اومدن یه بچه باید جون یه حیوون رو گرفت؟ ببخشید عزیزم ولی بجاش چندتا نهال درخت بکاری ...

وا این چه حرفی بود!!

شما گوشت نمیخورین؟ قربونی کردن هم یعنی یه گوسفند سر میبرند و میدن به فقرا   خیلی هم کار خوبیه

وا این چه حرفی بود!! شما گوشت نمیخورین؟ قربونی کردن هم یعنی یه گوسفند سر میبرند و میدن به فقرا &nbs ...

بله گوسفند برای قربونی کردنه دیگه انسان نیست که 

2790
2778
2791
2779
2792