2777
2789
عنوان

گوسفند قربونی کردن وقتی بچه به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 106 پست
یعنی برای بدنیا اومدن یه بچه باید جون یه حیوون رو گرفت؟ ببخشید عزیزم ولی بجاش چندتا نهال درخت بکاری ...

دقیقا شوهرم خواست قربونی کنه  گفتم نمیخواد پولشو بریز توحساب شیرخوارگاه  یاکودکان محک

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برای بدنیا اومدن یه بچه باید جون یه حیوون رو گرفت؟ ببخشید عزیزم ولی بجاش چندتا نهال درخت بکاری ...

دیگ اینا نکشن یکی دیگ میکشه بابای من هر ۴ ماه یبار یدونه کوسفند میکشه 

دیگ بمون یهویی با بچه سومی

نه دیکه دوتا کافیه پشت سر هم به دنیا اومدن 

اذیت شدم😅

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
برای منم عقیقه نکردن، الان میشه عیقیه کرد برام؟ با این همه سن و سال🤔

میگن اگه پدر و مادر نکرد باید خودش بکنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
وا این چه حرفی بود!! شما گوشت نمیخورین؟ قربونی کردن هم یعنی یه گوسفند سر میبرند و میدن به فقرا &nbs ...

گوشت میخوریم عزیزم

ولی اینکه بگم چون بچه ام بدنیا اومد سر یه مثلا گوسفند رو ببرم بنظرم کار درستی نیست؛بدنیا اومدن بچه اتفاق قشنگیه،وقتی با یه کار خیر همراه باشه مثل مثلا توزیع غذا بین نیازمندا یا کاشتن چندتا نهال درخت قشنگتر هم میشه

البته من فقط نظر خودمو گفتم و ایشون مختارن که هرکاری که خودشون صلاح میدونن انجام بدن🤍🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عقیقه میشه برا دوتاشون یه گوسفند قربونی کنی

عقیقه هر فرد جداست. برای دو نفر نمیشه یه گوسفند عقیقه کرد. آداب خاصی داره و دعاهایی که باید خونده بشه . خود فرد که براش عقیقه میشه و پدر و مادرش هم نباید از اون عقیقه بخورن