2821
2789
عنوان

شیمی کنکور

14396 بازدید | 53 پست

سلام کسایی ک تجربه دارن لطفا کمک کنید...برای کسی که شیمی تقریبا صفره چه کتاب و استادی اوکیه؟!

که برسونتت به درصد بالای پنجاه؟

کتاب مبتکران یا خیلی سبز؟

استاد مرادی یا اسماعیلی یا پویان نظر یا ...؟

فقط بابایی و نگید تدریسشو دیدم اصلا جالب نبود و من ارتباط نگرفتم..لطفا تبلیغ نباشه فقط دلی بگید دعاتون میکنم🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شیمی ماز خیلی خوبه ولی نمیدونم میگی در حد صفری مفید باشه یا ن 

برو نمونه تدریس ببین هادیان فرد

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
اومدم بگم بابایی که رسیدم به جمله ی اخرت😶

شما میبینی؟..اخه میدونم دیگه الکی معروفه از نظرم وگرنه من با بیان و نوع تدریسش اوکی نیستم و از خیلیا پرسیدم اوکی نبودن ولی همجا میپرسی میگن بابایی به نظرم دبیرهای خوب دیگه ای هم هست

راستی کتاب مبتکران و خ س هر دو خوبن بستگی داره به شرایط خودت  مثلا وقت داری کتاب مبتکران با او ...

تیر کنکوره...و خب نمیدونم ولی خیلی کتاب خوبیه به نظرم..چرا نشه تموم کرد؟!

شما میبینی؟..اخه میدونم دیگه الکی معروفه از نظرم وگرنه من با بیان و نوع تدریسش اوکی نیستم و از خیلیا ...

من با خیلیا کاری ندارم تو هم کار نداشته باش از هر دبیری یه قسمت از تدریش رو ببین ببین با کدوم ارتباط میگیری با همون ادامه بده

من خودم بابایی میدیدم و واقعا راضی بودم

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
من با خیلیا کاری ندارم تو هم کار نداشته باش از هر دبیری یه قسمت از تدریش رو ببین ببین با کدوم ارتباط ...

شما کی‌کنکور دادی؟اگه ایرادی نداره بپرسم چنددرصدزدی؟

تیر کنکوره...و خب نمیدونم ولی خیلی کتاب خوبیه به نظرم..چرا نشه تموم کرد؟!

نمیگم نمیشه عزیزم 

کلی گفتم منظورم اینه با توجه به شرایطت انتخاب کن من خودم از مبتکران راضی بودم عالی بود

نوه ی لولوخان هستم 😌😜

آقا هستم

برای کتاب اول خود کتاب شیمی رو خوب مسلط باشید و در کنارش خیلی سبز .. و زمانی که دیدید خیلی سبز براتون آسون شده برید سراغ کتاب دوم .. مبتکران رو میگفتند بیش از حد مطلب میگه ولی خوبه خیلی 

نشرالگو هم که خودم داشتم برای بعد خیلی سبز خوب بود اما یه حالی بود ارتباط نمیگرفتم باهاش 

( ۹۹ کنکور دادم الان رو نمی‌دونم وضعیت کتابا چه جوریه )

تکنیکی میگه یا تشریحی؟!

برا کنکوره دیگه 

هم مسائل میگه کتابو خیلی خوبه از نظر من ولی هر کسی نمیتونه باهاش پیش بره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸