2821
2789
عنوان

شیمی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 14396 بازدید | 53 پست
آقا هستم برای کتاب اول خود کتاب شیمی رو خوب مسلط باشید و در کنارش خیلی سبز .. و زمانی که دیدید خیلی ...

یعنی اول خیلی سبز کار کنم بعدش برم نشر الگو اوکیه؟دیگه مبتکران نخرم؟میگن خیلی سبز خیلی سطحش پایینه به نظر شما برای منبع اول مناسبه؟!و اینکه شما چنددرصد زدید شیمی تو کنکور؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرتون میشه تو تایم باقی مونده به شصت تا هشتاددرصد رسید؟!

اره عزیزم چرا نشه 

شروع کن معطل نکن 

قرار نیست همه چی از اول شسته رفته و مرتب و درست باشه 

کم کم راه که افتادی مشکلات رو رفع کن 

هنوز تا کنکور تیر کلی زمان هست 

ناامید نباش🌱

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
من تجربی نیستم، ولی تو گروهشون دیدم از آقا جانی تعریف میکنن با یه استاد دیگه از کلاسینو بود فرزانه، ...

فرزانه رو دیدم خیلی استاد خوبیه باهاش ارتباط میگیرم اما یکم حاشیه داره و بیشتر رو تستیه و تشریحی نمیگه...من میخوام تشریحی هم یاد بگیرم..ولی شاگرداش میگفتن امسال هرچی تو شیمی اومد اقای فرزانه گفته بود

اره عزیزم چرا نشه  شروع کن معطل نکن  قرار نیست همه چی از اول شسته رفته و مرتب و درست باش ...

به نظرتون من اول خیلی سبز کارکنم و بعدش نشرالگو خوبه ؟!شما خودتون از چه منابعی استفاده کردین

یعنی اول خیلی سبز کار کنم بعدش برم نشر الگو اوکیه؟دیگه مبتکران نخرم؟میگن خیلی سبز خیلی سطحش پایینه ب ...

اول خیلی سبز بعد بین نشر الگو و مبتکران یکیشون رو انتخاب کنید

فک کنم ۴۰ بود 

به نظرتون من اول خیلی سبز کارکنم و بعدش نشرالگو خوبه ؟!شما خودتون از چه منابعی استفاده کردین

من مبتکران خوندم ولی دوستام با خ س و الگو هم نتیجه گرفتن 

بنظرم نیاز به اینهمه سخت گیری نیست یک منبع انتخاب کن و باهمون تست بزن

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
من با خیلیا کاری ندارم تو هم کار نداشته باش از هر دبیری یه قسمت از تدریش رو ببین ببین با کدوم ارتباط ...

ببخشید منم فیلمای بابایی رو دیدم تدریسشو نفهمیدم اصلا مگه از پایه شروع نمیکنه پس چرا یهو میپره رو موازنه 

ببخشید منم فیلمای بابایی رو دیدم تدریسشو نفهمیدم اصلا مگه از پایه شروع نمیکنه پس چرا یهو میپره رو مو ...

عزیزم هر کدوم از اساتید چند دوره ی مختلف رو درس میدن 

مثلا سالیانه ، فوردی ، ریستارت و.... شما کدوم دوره رو نگاه کردین ؟

نوه ی لولوخان هستم 😌😜

من خودم درسنامه مبتکران و کتاب تستش رو ک میخونم کافیه برام بنظرم استاد داشتن خیلی خوب نیست

بی‌طرف‌ها اولین جنایتکارانند، اکثریت خاموش، همان اکثریت جنایتکار است. آنها ظلم‌ را می‌بینند اما آرامش مُفت را به خطر مبارزه‌ی شرافتمندانه ترجیح می‌دهند.
کدوم دوره رو نگاه کنم که از صفر باشه 

دوره ی سالیانه و ریستارت از صفر شروع میشد اون موقع که میدیدم 

البته فک کنم سالیانه از شهریور شروع میشد ریستارت از آبان

نوه ی لولوخان هستم 😌😜