2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 14450 بازدید | 53 پست

فیلم های استاد پویان نظر و گودرزی الا عالی و رایگانه

کتاب هم مبتکران و خیلی سبز توضیحات خوبی دارند فقط مبتکران حجیمه

اول فیلم هایی که گفتم رو ببین بعد هر تیتر تو کتاب درسی+ مطالب مرتبتش تو کتاب کار رو بخون بعد تست اون مطلب رو بزن و جوابا رو ببین

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
از یحیوی راضی نیستین؟!من ارتباط میگیرم با یحیوی البته کلاساشونو رودور تند میبینم..برای فیزیک چیکار ک ...

من فیزیک مهدی براتی وخسروی دوست دارم 

خسروی عالیه محشره حتما یه کلیپ ازش ببین براتی خوبه منظورم این پسرجوونه س نه اون یکی ولی به پای خسروی نمیرسه خسروی خوبه من ازفیزیک بدم میومد عاشق فیزیک شدم،یه تکنیکایی میگه عالین واسه محاسبات سریع هم شیمانعیم خوبه

. 🌻🌻💚

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من فیزیک مهدی براتی وخسروی دوست دارم  خسروی عالیه محشره حتما یه کلیپ ازش ببین براتی خوبه منظور ...

ببخشید شما پارسال استاد مرادی میدیدی امسال هم میبینی ؟!میشه بگید چه کتاب تستی پیشنهاد دادن؟!

ببخشید شما پارسال استاد مرادی میدیدی امسال هم میبینی ؟!میشه بگید چه کتاب تستی پیشنهاد دادن؟!

مبتکران یادمه گفتن من فیلمای ضبط شدشونو الان گاهی میبینم جاهایی که مشکل دارم بیشتر ببین تست اکثرکتابا شبیه هم هستن زیادتفاوتی ندارن 

. 🌻🌻💚
مبتکران یادمه گفتن من فیلمای ضبط شدشونو الان گاهی میبینم جاهایی که مشکل دارم بیشتر ببین تست اکثرکتاب ...

الان من خیلی سبز جامع پایه و دوازدهم و دارم میکرو طلایی جامع خم دارم به نظرت کدوم و منبع اول بزارم؟!مبتکران فقط دهم دارم دیگه اینقد گرونه نخریدم

سلام گلم شما چیکار کردید برای شیمی 

من امسال دوازدهم و شیمی صفرم میتونی راهنماییم کنی

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
سلام گلم شما چیکار کردید برای شیمی  من امسال دوازدهم و شیمی صفرم میتونی راهنماییم کنی

سلام با هر استادی راحتی اول ویدیو ببین بعد برو از خیلی سبز تست اموزشی بزن بعدم برو یه کتاب سخت تر...حتما حتما آی کیو گاجو کامل بزن