2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 14450 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقای بابایی رو حفظیات اصلا کار نمیکنن درسته؟ 

موقعی که من میدیدم کار میکرد 

شاید گذاشته اول همه ی محاسباتی ها رو بگه بعد حفظیاتی هارو کار کنه

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
موقعی که من میدیدم کار میکرد  شاید گذاشته اول همه ی محاسباتی ها رو بگه بعد حفظیاتی هارو کار کن ...

شما برا چه سالیو میدیدین الان این کلیپی که من دیدم جلسه 1 پایه سالیانه بود یهو از موازنه شروع کرد هنگ کردم

شما برا چه سالیو میدیدین الان این کلیپی که من دیدم جلسه 1 پایه سالیانه بود یهو از موازنه شروع کرد هن ...

اها من پارسال میدیدم 

پس بهتره از یک نفر که امسال دنبال میکنه بپرسین

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
واقعا شما هم فیلمای 1401 رو دیدید پس این فیلما چراا اینطوریه سردرد گرفتم 

راستش عزیزدلم چون یه چند ماه گذشته الان دقیقا یادم نیست 

فقط یادمه مثلا میرفتم جزوه ی سینتیک پرینت میگرفتم کامل بود یا مثلا تعادل یا ph یادمه مباحث کامل بود ولی ترتیب دقیقا یادم نیست 🥲

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
من خودم درسنامه مبتکران و کتاب تستش رو ک میخونم کافیه برام بنظرم استاد داشتن خیلی خوب نیست

ارع منم دوس ندارم ولی چون مجازی بودم هیچ پیش زمینه ای ندارم که دقیق درسنامه هارو بفهمم برای همین گفتم جاهایی ک نمیفهمم و با استاد بخونم

شما برا چه سالیو میدیدین الان این کلیپی که من دیدم جلسه 1 پایه سالیانه بود یهو از موازنه شروع کرد هن ...

من زیاد نمیپسندمش و بیان و نوع تدریسش به نظرم جالب نیست مخصوصا برای کسی که ضعیفه

منم تدریس بابایی دوست نداشتم اصلا نتونستم ارتباط بگیرم نه بابایی نه اقاجانی  بامرادی اوکی بودم ...

وای منم دقیقا اصلا با بابایی نمیتونم 

شما کنکور دادی؟شیمی صفر بودی به چنددرصد رسیدی با اقای مرادی؟و اینکه منابعتونو میگین؟

وای منم دقیقا اصلا با بابایی نمیتونم  شما کنکور دادی؟شیمی صفر بودی به چنددرصد رسیدی با اقای مر ...

مبتکران وخیلی سبز ومرادی

خیلی سبز سطحش پایینه 

مبتکران بهتره مکمل ترشه تستاش 

شیمی ۶۸زدم پردیس دراومدم ولی دی ماه هم میخوام کنکوربدم

کلاازبابایی خیلی بدم اومد اصلا تدریسش دوس نداشتم هم بابایی هم یحیوی فیزیک 

. 🌻🌻💚
مبتکران وخیلی سبز ومرادی خیلی سبز سطحش پایینه  مبتکران بهتره مکمل ترشه تستاش  شیمی ۶۸زد ...

از یحیوی راضی نیستین؟!من ارتباط میگیرم با یحیوی البته کلاساشونو رودور تند میبینم..برای فیزیک چیکار کردی شما؟!