2777
2789
عنوان

از مرگ میترسید؟تا چ حد آمادگی مردن دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 164 پست
به نظر من کما مرگ نیست حالت اغما هست

ولي خب وقتي دكترا منتظر تموم شدنت باشن و كاري از دستشون برنياد مرگه 

هر چي بود من باهاش ي قدم فاصله داشتم

تو خنده ي دوري در ياد…🖤
من خیلی از مرگ نمیترسم اما اگر زود بمیرم دلم برای تلاش هایی که کردم میسوزه😁

اره آدمی تمام عمر در حال تلاش و دویدنه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیط مگه اون خانم چی میگفته؟خیلی ازش حرف میزنن دلم میخواد بدونم در چ مورد صحبت میکردن

در مورد کارش کامل توضیح داد و می‌گفت صدای روحشون می‌شنوم صدام میکنن.روح ها سرگردان بالای جسم هستند و شوکه از مرگشون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نه نمی ترسم.به نظرم مثل خوابه.چیزی نمی فهمیم و از نظر بقیه که در حال موت می بیننمون ترسناکه فقط!!

از لحاظ آماده بودن هم من آدم مومن و مذهبی نبودم و نیستم اما تا جایی که تونستم حق الناس گردنم نیست و خیالم راحته باقیش هم بین خودم و خدای خودمه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من هم یک بار بی اختیارو ناخودآگاه روحم از بدنم خارج شد و میخواستم از سقف عبور کنم اما چند نفر که نمیدیدمشون مانع شدن و نذاشتن اما خودم میل شدیدی به رفتن داشتم.بعد که پرس و جو کردم متوجه شدم به این قضیه برون فکنی گفته میشه اما بسیاااااار لذتبخش بود

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
نه نمی ترسم.به نظرم مثل خوابه.چیزی نمی فهمیم و از نظر بقیه که در حال موت می بیننمون ترسناکه فقط!!

همین ک از این دنیا بریم خیلی غم انگیزه .آدم باورش نمیشه از ی دنیا دستش کوتاه شده

دروغ فرق داره من حق الناس دارم😔 بده بدددددددددد😭😭😭😭 

ب هر طریقی شده بهای اونو بپردازید

من تاجایی ک میدونم حق الناس ب گردنم نیس 

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️