2777
2789
عنوان

از مرگ میترسید؟تا چ حد آمادگی مردن دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 164 پست
عاشق مرگم آرامش داره

خب اونطور ک دوست داشتی زندگی کردی؟من میگم هنوز ب آدما زیاد خوبی نکردم شاید تعداد کمی رو رنجوندم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مرگ نه ولی از رفتار خودم چرا 

در کل احساس می کنم زمانی که بمیریم تازه می‌فهمیم تا الان زندگی نکرده بودیم و اصلا زنده نبودیم

حسم میگه زندگی واقعی و اصلی اونطرفه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مرگ گشایش هست ولی من میترسم چون حق الناس گردنم دارم😔

منم ی بار سر ی موضوع دروغ گفتم مجبور بودم خیلی ناراحتم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خب اونطور ک دوست داشتی زندگی کردی؟من میگم هنوز ب آدما زیاد خوبی نکردم شاید تعداد کمی رو رنجوندم

ن زندگیم سگی بود

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

ترسم شاید بخاطر چیزایی ک دوس دارم و تجربشون‌نکردم

ناامید و افسرده نیستم ولی خپ اگر زمان مرگم برسه حتی اگر جوون باشم سر تعظیم فرود میارم جلوی خدا

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
از مرگ نه ولی از رفتار خودم چرا  در کل احساس می کنم زمانی که بمیریم تازه می‌فهمیم تا الان زندگ ...

دقیقا منم .این حسرت خیلی سنگینه .قشنگتر میتونستیم زندگی کنیم .بقیع رو خوشحال کنیم غمی از کسی کم کنیم