2777
2789
عنوان

چجوری رفتار میکردین حای من بودین؟

200 بازدید | 32 پست

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان خیلی بامن بد برخورد میکنه ..حالم گرفتست..من واقعا نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترازشمام چون مستقیم حرف نمیزد و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ویه جورایی متاسفانه عاشقش شدم ...خیلی حالم بدهه فقط گریه میکنم ..خیلی سختمه الان بارفتارای عادی وبی تفاوتش اذیت میشم..شما بودین چجوری تو محیط شرکت رفتارمیکردین؟؟؟؟؟ب کمکتون نیاز دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این که سخته ولی نباید اجازه بدی ضعفت رو ببینه چون اونطوری منفور تری با اعتماد به نفس باش نزار فکر کنه شکستت داده برای خوب شدن حالت هم یه تراپیست برو کمکت میکنه کنار بیای ولی یادت نره نشون نده که چقدر شکستی تو چیزی کم نداری نزار غرورت خورد شه جلوی اون 

با این که سخته ولی نباید اجازه بدی ضعفت رو ببینه چون اونطوری منفور تری با اعتماد به نفس باش نزار فکر ...

یعنی اصلا ب روی خودم نیارم ؟؟البته نمیدونم سنم رو فهمید یا دو تاجملهه ای ک گفتم باعثش شد یه بار ب اون دوستم گفتن سرعقد برای مجردا دعا کن  یه بارم گفته‌بودم ب شوخی سکه‌میدم ازدواج کنم ک جلوی پسرا گفت همکارم،  بشوخی وواقعا بدشد...ب نظرت باین جمله ها ربط داره یا این جملات تاثیری نداره تو علاقه یه پسر؟

غرورم و حفظ میکردم و عادی مثل خودش برخورد میکردم  سخته ولی میگذره

خیلی بدشد همش‌میگم چرا اینطور شد..اون با علاقه هاش منو وابسته کرد من بارها ب موضوع سنم فکر کرده بودم ولی همش میگفتم شاید اون کنار بیاد ..نمیتونستمم بهش بگم سنم زیادتره شماست چون مستقیم نگفته بود ...ولی فک کنم بلاخره فهمید

یعنی اصلا ب روی خودم نیارم ؟؟البته نمیدونم سنم رو فهمید یا دو تاجملهه ای ک گفتم باعثش شد یه بار ب او ...

نه عزیزم جمله های شما شوخی بوده فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه همون اختلاف سنی بیشتر ملاکه برای یه سریا..به روی خودت نیار و حتی تحویلش هم نگیر سعی کن خوب بودنت رو ازش بگیری که اونم حس کنه یه چیزیو از دست داده ..اینطوری لااقل اسیبی که دیدی رو جبران میکنی ولی حواست باشه توی این موضوع غرق نشی در کنارش باید سعی کنی بی اهمیت شه برات

کاملا بی تفاوت باش.یک وقت عکس العمل یا واکنشی نشان ندیا

یعنی اصلا وانمود نکنم فهمیدم علاقشوو؟؟اخه حتی نگاهمم نمیکنه من عادی باشم نمیگه چقدر گاگوله اصلا نفهمید نگاهشم بکنم ...فک میکنه سادم

یعنی اصلا وانمود نکنم فهمیدم علاقشوو؟؟اخه حتی نگاهمم نمیکنه من عادی باشم نمیگه چقدر گاگوله اصلا نفهم ...

اصلا اصلا نزار بفهمه که شما فهمیدی.واقعا عادی رفتار کن(ببین یک وقت گارد نگیریا چون اونجوری خیلی بدتره و فکر میکنه حالا چه خبر بوده و چه کیسی هست.مردها متاسفانه همینجوری هم خیلی خودشان را دست بالا میگیرن و وااای از روزی که بفهمند طرف دل داده.پس عادی بدون هیج واکنشی رفتار کن)

میدونم سخته و تا مدت ها ذهنت درگیر و در جدال هست اما کوتاه نیا و نزار بفهمه.سخته اما تحمل کن عشقم

نه عزیزم جمله های شما شوخی بوده فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه همون اختلاف سنی بیشتر ملاکه برای یه سری ...

باشه عزیرم .ممنونم .هرچند ازدرون خیلی داغونم ولی اصلا ناراحتیمو نشون نمیدم و منم نگاهش نمیکنم فقط ک بفهمه قبل هر احساسی باید ملاکای خودشو میدونست چیاست..الان من موندم ویه دل شکسته ...ولی برای خودشم سخته چون فک ‌کنم خیلی جا خورد خیلی بمن‌ نزدیک شده بوود...مرخصی میگیره بیشتر

باشه عزیرم .ممنونم .هرچند ازدرون خیلی داغونم ولی اصلا ناراحتیمو نشون نمیدم و منم نگاهش نمیکنم فقط ک ...

درست میشه همه چی بهت قول میدم..تو این بحران رو رد میکنی بالاخره ولی خیلی مهمه بعدا که بهش فکر میکنی احساس خجالت کنی یا احساس غرور..موفق باشی گلم