2777
2789
عنوان

چجوری رفتار میکردین حای من بودین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 32 پست
اصلا اصلا نزار بفهمه که شما فهمیدی.واقعا عادی رفتار کن(ببین یک وقت گارد نگیریا چون اونجوری خیلی بدتر ...

ولی نباید منم ‌نگاه مستقیم بهش بکنم .چون اونم دیگه نگاه بمن نمیکنه ....باشه گلم هرچند سخته وقتی تغییر رفتارشو میبینم ولی سعی میکنم نفهمه ..وعادی باشم..فقط نگاهمو ازش بگیرم وزیاد نگاهش نکنم میفهمه طوری نیس ؟؟

درست میشه همه چی بهت قول میدم..تو این بحران رو رد میکنی بالاخره ولی خیلی مهمه بعدا که بهش فکر میکنی ...

ممنون ازراهنماییت گلم .یعنی جوری نباشه ک خودمو ب عجز بزنم ک بعد خجل باشم منظورته ؟؟من فقط‌نگاهش نمیکنم  ک انگار نیست تو شرکت ..عادی ام ولی باهاش .اشکالی داره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ازراهنماییت گلم .یعنی جوری نباشه ک خودمو ب عجز بزنم ک بعد خجل باشم منظورته ؟؟من فقط‌نگاهش نمیک ...

اره افرین دقیقا منظورم همینه..عادی باش و تحویلش هم نگیر انگار نه انگار که یه روزی علاقه  و صمیمیتی بوده ..مردا از این رفتار دیوونه میشن بهم اعتماد کن

اره افرین دقیقا منظورم همینه..عادی باش و تحویلش هم نگیر انگار نه انگار که یه روزی علاقه  و صمیم ...

بازم ممنون عزیزم..دقیقااا من‌نگاهش میکردم نمیدونستم چی شده، دیدم اون‌نگاه نمیکنه منم دیگه سرمو انداختم‌پایین ..احساس کردم تازه بیشتر عذاب وجدان گرفت ...ولی سعی میکنم زیاد تو دسترسش نباشم وعادی باشم

رابطه ت در چه حد بوده یعنی مکالمه داشتین خارج از کار؟بعد چند مدت چجوری سنتو فهمید؟

نه ب مکالمه مستقیم نرسید ۹ ماه شد.. فقط نگاهای عمیق وتوجهاتی ک فقط منو توشرکت نیدیدن .‌وقت ناهار میومدن قبل رفتنم‌میومدن...صبحا بعدمن میومد سلام میکرد الان زودترمیره ازمایشگااه ..هدف داشت و منم واقعا دوستش دارم ولی سنمم مشکل ساز شد .براش مهم بود

قطعا سخته اما از نظر من همینجا تموم بشه سختیش کمتره تا بعد

بله همینطوره ‌ولی من مدتهاهودم برای اختلاف سنی معکوس تخقیق کردم ودیدم خیلیلاخوشبختن ..مثه ساناز سماواتی ازشوهرش ۱۰ سال بزرگتره وده سالم هست زتدگی کردن..ولی بازم نمیدونستم واقعا میشه ...کم کم عاشقش شدم 

نه ب مکالمه مستقیم نرسید ۹ ماه شد.. فقط نگاهای عمیق وتوجهاتی ک فقط منو توشرکت نیدیدن .‌وقت ناهار میو ...

فقط میتونم بگم کسی عمیقا به کسی علاقه داشته باشه سن زیاد براش ملاک نیست.حالا این آقاهم شاید شمارو یه کیس مناسب میدیده بقول خودتم حتما سن براش مهم بوده که کنار کشیده‌ولی این برای تو یه تجربه س که برای خیلی ها پیش میاد منم تو خانوادم دارم که واقعا خیلی سخته طرف مقابل از خودت کوچیکتره باشه مخصوصا تو زندگی مشترک وزیر یک سقف دائم دعوا ودلخوری پیش میاد.پس شما چیز خاصی رو از دست ندادی بنظرم.میتونی جوری رفتار کنی که انگار این فاصله از سمت خودت بوده نع اون آقا. ولی جوری رفتار کن که انگار تا حالا باهاش هیچ ارتباط چشمی هم نداشتی.نزار حرف اضافه ای بجز صحبت کاری بینتون رد وبدل بشع

بله همینطوره ‌ولی من مدتهاهودم برای اختلاف سنی معکوس تخقیق کردم ودیدم خیلیلاخوشبختن ..مثه ساناز سماو ...

آخی متاسفم

ان شاالله روزای بهتری در انتظارتون باشه 

واسم دعا کنید🤲🙏
فقط میتونم بگم کسی عمیقا به کسی علاقه داشته باشه سن زیاد براش ملاک نیست.حالا این آقاهم شاید شمارو یه ...

خوب ملاکش بوده شاید فکر نمیکرده من بزرگتر باشم...من این چند ماه تحقیق کردم دیدم نصفه نصفه بعضیا کاملا خوشبختن بعضیا راضی نیستن ...به تفاهم برمیگرده واینکه چقدر عاشق باشی ک سن رو نادید بگیری..خودم باهاش کناراومده بودم ولی نگران ایشون بودم ...ک فک ککم ایشون کنارنیمدن..ولی ب معنای واقعی یک مرد ایده ال بود برای من .توی رفتاراش جزخوبی چیزی ندیدم.. مشکلات سنی اینا ک میگین چیا بود؟من فک میکنم ایشون خیلی بمن وابسته تر بودن .جون همین الانم قبل  رفتن من میان منو میبیننو ومیرن ولی خودشون،شاید کتار نیمده .برای اون خیلی خیلی سخترشد چون من ازاول میدونستم ولی چون مستقیم نگفتن نتونستم بگم... هنوزم فک میکنم منو میخان ..یعنی‌اصلا نگاهشون نکنم اونوقت نمیفهمه‌ک قبلا منظور داشتم ؟؟ولی امان از تقدیررر...

فقط میتونم بگم کسی عمیقا به کسی علاقه داشته باشه سن زیاد براش ملاک نیست.حالا این آقاهم شاید شمارو یه ...

یعنی اصلا دیگه باهاش راحت نباشم ک بخام مثه یه برادر باهاش برخورد کنم ؟من یاهاش هیچ حرف صمیمی نزنم ؟؟چون الان بابقیه همکارام حرف خارج از کارم میزنن..

خوب ملاکش بوده شاید فکر نمیکرده من بزرگتر باشم...من این چند ماه تحقیق کردم دیدم نصفه نصفه بعضیا کامل ...

بنظرم زیاد سخت نگیر درسته واقعا علاقه چیزیه که سخت میشه فراموشش کرد شاید اصلا نشه مگر با شخصی که خیلی بهتر باشه.اگر ایشونم عمیق باشه این حس براش مطمئنا سنو نادیده میگیره و برمیگردع.ولی بنظرم بهتر بود که اول که حسی بینتون شکل گرفت هرچند هیچ کدومم ابراز نکردین ولی خب اینجور حسا خیلی از ظاهر معلومه بهش میگفتی سنتو

ما تو فامیل دو جورشو داریم که یه خانوم ۵سال و یکی ۴سال بزرگتره  اولی دائم دعوا وبی احترامی ولی دومی زندگی آرومی دارن.اینم باز به دو طرف برمیگرده که چقد منطقی برخورد کنن وبا چه دیدی نگاه کنن به زندگی بنظرم شماهم اصلا وارد این رابطه نشدی خیلی به نفعت بوده قبل اینکه ابراز بشه وجدی تر بشه تموم شده.

یعنی اصلا دیگه باهاش راحت نباشم ک بخام مثه یه برادر باهاش برخورد کنم ؟من یاهاش هیچ حرف صمیمی نزنم ؟؟ ...

نه بنظرم شاید اولین نشونه های علاقه هم از طرف ایشون بوده تموم شدن وعوض شدن یهویی هم از طرف ایشون بوده.پس شما اصلا اهمیت نده وفکرتو درگیر نکن خیییلی معمولی باش بقول قدیمیا نه خانی اومده نه خانی رفته.انگار هیچی بینتون نبودع.