2777
2789
عنوان

سرفه

429 بازدید | 58 پست

پسرم اول دبستانه و از وقتی که مدرسه رفته مریض شده و سرفه میکنه هر چیزی که فکرش‌رو بکنید از داروهای گیاهی درمان خانگی داروهای شیمیایی که دکتر تجویز کرده دادم افاقه نکرده به خدا خسته شدم از نوزادی تا حالا مریض نشده بودخیلی درمانده شدم 

دکتر اسم و آلرژی ببرش حتما حتما

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپری باید بزنه 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

پیاز تو شیر بپز بده بخوره بر خلاف تصور خیلی بد طعم نیست

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

چرب کردن گلو با روغن زیتون خیلی کمکش می‌کنه و دمنوش پنیرک روزی ۲،۳تا فنجان بخوره عالیه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

البته بعد اینکه پیاز داخل شیر پخت باید اون شیر بخوره

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

هیچ چیزی سرخود بهش نده به تجویزای گیاهی خونگی هم توجه نکن ببرش متخصص آسم و آلرژی منم اینطوری بودم انقدر دارو شیمیایی و گیاهی قاطی پاتی خوردم الان درگیرم چند ماهه به خاطر آلرژی شدید 

پسر منم همینه .همه جور داروی دکتری وعطاری رو امتحان کردم هنوزم سرفه داره.فقط عسل اصل وطبیعی اگه گیرت بیاد بهش بدی گلوشو نرم میکنه کمتر سرفه میکنه

آرام باش..هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد...!