2821
2789
عنوان

سرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 58 پست
پسر منم همینه .همه جور داروی دکتری وعطاری رو امتحان کردم هنوزم سرفه داره.فقط عسل اصل وطبیعی اگه گیرت ...

خب تا کی اینجورین دو هفته اس مدرسه نرفته حال عمومیش خوبه فقط سرفن میکنه اونم شدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردم عزیزم همشون آنتی‌بیوتیک دادن اونم هیچی 

خدا میدونه چه ویروسی افتاده به جون هنه بچه من دوسال خورده دارم دق میکنم سرفه خلطی داره با تب ردز ادل بیماریش توردخدا بنطرت آنفولانزا براش سخت میگذره اعصابم بهم ریخته نه کوچیکه امروز لب به هیچی نزد هرکار کردم 

خب تا کی اینجورین دو هفته اس مدرسه نرفته حال عمومیش خوبه فقط سرفن میکنه اونم شدید 

آمپول ویتامین قاطی سرمش کردن ؟

شاید کمبود ویتامین داره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره ب خدا معلوم نیست چیه توکل بر خدا حتما خوب میشه  

مرسی عزیزم بخدا تعجب می‌کنم یکماه توخونه ام فقط بخاطر بچه سه بار رفتم پارک یه بلال اونجا خوردم حس میکنم بالال عفونی بوده به ویروس 

چون نه کسی اومد پیشم نه جایی رفتم دیگه

مرسی عزیزم بخدا تعجب می‌کنم یکماه توخونه ام فقط بخاطر بچه سه بار رفتم پارک یه بلال اونجا خوردم حس می ...

والله منم در تعجبم بچه ام همیشه سرحال بود تا حالا دکترنبرده بودمش این یک ماه و نیمه جبران شد انقد بهش دارو دادم 

2824
2823
2791
2779
2792