2821
2789
عنوان

سرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 58 پست
حتما زراش شباف استامینوفن بذار زود تبش رو میاره پایین من نروبت پسرم تب میکرد زود با شیاف می اومد پای ...

باسه عزیزم مرسی خدا کنه تبش یک روز باشه حداقل 

اخه کوچیک هرچی بدم نمیخوره امروز حتی غذا نخورده لب به هیچی نزد. 

نه ناهار خورد نا شام

من خودم یه چوری گرفتم تو گوشم و گلوم زخم شده بود با غرغره سرکه ابلیموو نمک خداروشکر تموم شد

اه چه جالب منم همین پس قرقره کنم وای دختر تو گلو منم انگار زخم بزور آب دهنم قورت میدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خودم یه چوری گرفتم تو گوشم و گلوم زخم شده بود با غرغره سرکه ابلیموو نمک خداروشکر تموم شد

برا پسرت بخور بذار تو اتاق بده بخور بگیره خودتم بشین کنارش آب جوش نریزه رو خودش 

با دیفن هیدرامین یه سر بریز تو لیوان آب ولرم بریز بده قرقره کنه بعد تفش کنه

باسه عزیزم مرسی خدا کنه تبش یک روز باشه حداقل  اخه کوچیک هرچی بدم نمیخوره امروز حتی غذا نخورده ...

اب سیب براش بگیر هم تبش رو میاره پایین هم حالش ذو بهتر میکنه 

مرسی دستگاه بخور ندارم گل بانو 

آب بریز قابلمه بذار رو گاز جوش اومد برش دار پسرت بگو صورتش بگیره بالا بخار آب گلوش نرم میکنه اگه بابونه هم داری یا اکالیپتوس بریزی تو آب جوش عالیه فقط حواست باشه نسوزه

دیفن هیدرامین چشم حتما انجام میدم مرسی 

فداتشم عزیزم 

نمیدونم بچه 6.7 ساله میتونه گایا فنزین بخوره یانه ولی برا سرفه اونم خوبه با التهاب ریه مونته لوکاست هم خوبه برا حساسیت 

مرسی عزیزم  اگه بخوره وقتی مریض میشه هیچی دیگه لب نمیزنه تازه یکم جون گرفته بود

بچه نا همینجورین تا یه کم به خودشون میان حلو چشمی میشن و متاسفانه مریض میشن از چشم بد نیت بد به دور باشه انشالله

فداتشم عزیزم  نمیدونم بچه 6.7 ساله میتونه گایا فنزین بخوره یانه ولی برا سرفه اونم خوبه با الته ...

مونه لوکاست دوروزه میخوره دکترداد گلم ممنون از راهنماییتون همیشه خودتون و خونواده اتون سالم و سلامت باشین 

2824
2823
2791
2779
2792