2821
2789
عنوان

سرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والله منم در تعجبم بچه ام همیشه سرحال بود تا حالا دکترنبرده بودمش این یک ماه و نیمه جبران شد انقد به ...

میگن تلفیقی از کرونا و آنفولانزا این ویروس جدید کل بیمارستان بیمار بود همه گرفتن

سرم نزدم امپولم ندادن فقط شربت و قرص 

احتمالا ویتامینش هم کم هست ،

چون خود من همینم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره کورتونه التهاب رو میخوابونه میترسم دوباره عود کنه

من دلتا گرفتم اخه دقیقا سرفه هام اینجور بود که سرفه خلط دار بود خلطی نمیومد 

بعد تو رمددسیور بهم دگزا هم میزدن 

بعد دوره اش سرفه هامم قطع شد 

نه بر نمیگرده اگه حالت آلرژی نشه تو بدن 

اینم دادم ب خدا انقد چیزهای جور واجوردادم الهی بمیرم همشم میخوره میگه خداکنه خوب بشم 

عزیزم گناه دارن بچه ها 

والا من خوشحال بودم گفتم بچه نگرفت بعد سه روز اونم درگیر شد 

من دلتا گرفتم اخه دقیقا سرفه هام اینجور بود که سرفه خلط دار بود خلطی نمیومد  بعد تو رمددسیور ب ...

چند بار به دکترگفتم ک دگزا براش بنویس به من گفت تو دکتر ی بیا جای من

چند بار به دکترگفتم ک دگزا براش بنویس به من گفت تو دکتر ی بیا جای من

به دکتر دیگه هم ببر اگه دکتر بهتری میشناسی ببین تجویز اون چیه 

ولی تو کرونا هم ریه التهاب پیدا میکنه مخصوصا دلتا با دگزا التهاب می خوابوندن

الانم من سفازولین دگزا تو یه سرنگ قاطی کرد زد برام خوب بود 

سفازولین یه آنتی بیوتیک قویه برا بچه هم میزنن ولی رده سنی نمیدونم. 

بعد این شکر خدا سرفه ام قطع شد 

اینقد سرفه میکرذم اشک از چشمام میومد من

ولی الان گلو درد بدی دارم

عزیزمی  ادم خودش مریض بشه بچه اش نه چون واقعا آدم براش سخت میگذره مخصوصا برا مادر اللن بچه ام ...

حتما زراش شباف استامینوفن بذار زود تبش رو میاره پایین من نروبت پسرم تب میکرد زود با شیاف می اومد پایین 

به دکتر دیگه هم ببر اگه دکتر بهتری میشناسی ببین تجویز اون چیه  ولی تو کرونا هم ریه التهاب پیدا ...

من خودم یه چوری گرفتم تو گوشم و گلوم زخم شده بود با غرغره سرکه ابلیموو نمک خداروشکر تموم شد

2824
2823
2791
2779
2792