پیشیکم مدیر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15840 عنوان عمل دیسک کمر | مشاهده متن کامل بحث + 17865 بازدید | 88 پست خیلی درد داره؟ میترسم بعد عمل دردم زیاد باشه نتونم تحمل کنم😭 1401/08/13 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشیکم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15840 فدات گلم❤ آره دیگه برام تجربه شدکه حسابی مواظب خودم باشم،واقعاشرایط سختی دارم فعلا عزیزم شمابعدازع ... من زیاد نمیتونستم دراز کش بمونم مثلا هر نیم تا یک ساعت بلند میشدم چند دور قدم میزدم شبا هم قرص لورازپام برام نوشته بود دیگه قشنگ شل میشدم تا صبح راحت میخوابیدم منم خیلی وزن کم کردم الان میخوام برم دکتر تغذیه باز وزن بگیرم🥲نگران نباش میگذره❤
1370_ansel عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1576 من زیاد نمیتونستم دراز کش بمونم مثلا هر نیم تا یک ساعت بلند میشدم چند دور قدم میزدم شبا هم قر ... آره منم خیلی سختمه سعی منم پاشم هی راه برممن که شباتاصبح توخوابم درددارم واسترس که بخیه هام بالاش فشارنیادآره انشاءالله میگذره این روزاهم عزیزم🌺 آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
91پری عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 83 فدات گلم❤ آره دیگه برام تجربه شدکه حسابی مواظب خودم باشم،واقعاشرایط سختی دارم فعلا عزیزم شمابعدازع ... سلام عزیزم خوبین؟عزیز عمل کردین بهتر شدین؟چون بابام دیسک دارن نمیدونیم عمل کنیم یا استراحت کنن چون اطراف ما بودن افرادی که بدون عمل خوب شدن
1370_ansel عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1576 سلام عزیزم خوبین؟عزیز عمل کردین بهتر شدین؟چون بابام دیسک دارن نمیدونیم عمل کنیم یا استراحت کنن چون ... سلام گلمآره خداروشکرخوبم،تمام اون درداتموم شد،ولی خیلی بایدرعایت کنممن که راضیم چون حتی بارعایت کردن هم همیشه درد داشتم،حتی توخواب هم دردواحساس میکردم..... آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
91پری عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 83 [QUOTE=295146322]سلام گلم آره خداروشکرخوبم،تمام اون درداتموم شد،ولی خیلی بایدرعایت کنم من که راضیم چون حتی بارعایت ...[/Qخداروشکر خیلی خوشحالم از بهبودت،گلم واسه بابام دعا کن زودتر خوب بشن
1370_ansel عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1576 [QUOTE=295146322]سلام گلم آره خداروشکرخوبم،تمام اون درداتموم شد،ولی خیلی بایدرعایت کنم من که راضیم چ ... فدات عزیزم،ممنونمچشمانشاءالله که شفاپیداکنن،واقعابیماری سختیه آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
91پری عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 83 فدات عزیزم،ممنونم چشم انشاءالله که شفاپیداکنن،واقعابیماری سختیه انشالله 🤲 خدا همه مریضا شفا بده
farhadnaghdi عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 406 خواهش میکنم، انشاالله زودی خوب بشین🌹❤️ ببخشید شما یکماه اول بعدعمل پاتون نمیگرفت؟ یا دردهای گذرای سیاتیکی نداشتین؟ فقط خدا
farhadnaghdi عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 406 سلام عزیزم منم ۲۵سالمه ۳۰روزی هست که دیسکم پاره شده خیلی شدید درددارم کمرم خم شده،پای راستم دردبدی ... نگران نباشید عمل آنچنان سختی نیست سختیش دو سه روزه من بدون پلاتین بودم ولی همکارم با پلاتین عمل کرد سر دو سه هفته باخوانواده رفتن شمال فقط خدا
1370_ansel عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1576 نگران نباشید عمل آنچنان سختی نیست سختیش دو سه روزه من بدون پلاتین بودم ولی همکارم با پلاتین عمل کرد ... آره خداروشکرراحت شدم ازاون دردا،الان فعلاترجیح میدم تاسه ماه استراحت کنم آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
farhadnaghdi عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 406 آره خداروشکرراحت شدم ازاون دردا،الان فعلاترجیح میدم تاسه ماه استراحت کنم ببخشید شما بعد عمل حس گرفتگی تو پاتون نداشتید؟من ساق پا چپم میگیره جون نداره موقع پباده روی در حالی که قبل عمل اینجور نبودم ۱۵ روزه عمل کردم فقط خدا
1370_ansel عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1576 ببخشید شما بعد عمل حس گرفتگی تو پاتون نداشتید؟من ساق پا چپم میگیره جون نداره موقع پباده روی در حالی ... نه اصلاخداروشکربعدازعملم دیگه هیچ دردی ندارمشماحتمابادکترتون مشورت کنیدشایدازعوارض عمل باشه وبعدازمدتی خوب بشید آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
nenuphardeau عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 2936 ببخشید شما یکماه اول بعدعمل پاتون نمیگرفت؟ یا دردهای گذرای سیاتیکی نداشتین؟ نه عزیزم، اوایل درد نداشتم ولی الان یه ذره عرق کنم و هوا بهش خوره شدید اسپام میشه
137222228riyana عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 15145 سلام وقت بخیرببخشید شما عمل دیسک انجام دادین؟ خوب شدین
پیشیکم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15840 سلام وقت بخیر ببخشید شما عمل دیسک انجام دادین؟ خوب شدین سلام بله انجام دادم تو یکی از تاپیکام هم مراحل رو کامل توضیح دادم الان خداروشکر خوبم