2777
2789
فدات گلم❤ آره دیگه برام تجربه شدکه حسابی مواظب خودم باشم،واقعاشرایط سختی دارم فعلا عزیزم شمابعدازع ...

من زیاد نمیتونستم دراز کش بمونم مثلا هر نیم تا یک ساعت بلند میشدم چند دور قدم میزدم 

شبا هم قرص لورازپام برام نوشته بود دیگه قشنگ شل میشدم تا صبح راحت میخوابیدم 

منم خیلی وزن کم کردم الان میخوام برم دکتر تغذیه باز وزن بگیرم🥲

نگران نباش میگذره❤

من زیاد نمیتونستم دراز کش بمونم مثلا هر نیم تا یک ساعت بلند میشدم چند دور قدم میزدم  شبا هم قر ...

آره منم خیلی سختمه سعی منم پاشم هی راه برم

من که شباتاصبح توخوابم درددارم واسترس که بخیه هام بالاش فشارنیاد

آره انشاءالله میگذره این روزاهم عزیزم🌺

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات گلم❤ آره دیگه برام تجربه شدکه حسابی مواظب خودم باشم،واقعاشرایط سختی دارم فعلا عزیزم شمابعدازع ...

سلام عزیزم خوبین؟عزیز عمل کردین بهتر شدین؟چون بابام دیسک دارن نمی‌دونیم عمل کنیم یا استراحت کنن چون اطراف ما بودن افرادی که بدون عمل خوب شدن 

سلام عزیزم خوبین؟عزیز عمل کردین بهتر شدین؟چون بابام دیسک دارن نمی‌دونیم عمل کنیم یا استراحت کنن چون ...

سلام گلم

آره خداروشکرخوبم،تمام اون درداتموم شد،ولی خیلی بایدرعایت کنم

من که راضیم چون حتی بارعایت کردن هم همیشه درد داشتم،حتی توخواب هم دردواحساس میکردم.....

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

[QUOTE=295146322]سلام گلم آره خداروشکرخوبم،تمام اون درداتموم شد،ولی خیلی بایدرعایت کنم من که راضیم چون حتی بارعایت ...[/Qخداروشکر خیلی خوشحالم از بهبودت،گلم واسه بابام دعا کن زودتر خوب بشن

[QUOTE=295146322]سلام گلم آره خداروشکرخوبم،تمام اون درداتموم شد،ولی خیلی بایدرعایت کنم من که راضیم چ ...

فدات عزیزم،ممنونم

چشم

انشاءالله که شفاپیداکنن،واقعابیماری سختیه

سلام عزیزم منم ۲۵سالمه ۳۰روزی هست که دیسکم پاره شده خیلی شدید درددارم کمرم خم شده،پای راستم دردبدی ...

نگران نباشید عمل آنچنان سختی نیست سختیش دو سه روزه من بدون پلاتین بودم ولی همکارم با پلاتین عمل کرد سر دو سه هفته باخوانواده رفتن شمال

فقط خدا
نگران نباشید عمل آنچنان سختی نیست سختیش دو سه روزه من بدون پلاتین بودم ولی همکارم با پلاتین عمل کرد ...

آره خداروشکرراحت شدم ازاون دردا،الان فعلاترجیح میدم تاسه ماه استراحت کنم

آره خداروشکرراحت شدم ازاون دردا،الان فعلاترجیح میدم تاسه ماه استراحت کنم

ببخشید شما بعد عمل حس گرفتگی تو پاتون نداشتید؟من ساق پا چپم میگیره جون نداره موقع پباده روی در حالی که قبل عمل اینجور نبودم ۱۵ روزه عمل کردم

فقط خدا
ببخشید شما بعد عمل حس گرفتگی تو پاتون نداشتید؟من ساق پا چپم میگیره جون نداره موقع پباده روی در حالی ...

نه اصلاخداروشکربعدازعملم دیگه هیچ دردی ندارم

شماحتمابادکترتون مشورت کنید

شایدازعوارض عمل باشه وبعدازمدتی خوب بشید