2777
2789
همسایمون عمل کردن هزینه پلاتین ۴۵ تومن شد  خارجی و ایرانی چقد اختلاف قیمت دارن شما میدونید؟

نه عزیزم من بهمن پارسال بود دقیق یادم نیست چقدرشد چون کارای حسابداری رو پدرهمسرم انجام میدادن نمیدونم دقیق

بعد بستگی داره برای هرکس متفاوته مثلا چندتا مهره نیاز به تعویض داره چندتا فقط پیج شدن نیاز داره یکی مثلا فقط یه مهره اش عوض میشه یا اصلا مهره عوض نمیشه فقط پیچ میشه .....بستگی به تعداد پلاتینی که استفاده میشه برای یکی کم یکی زیاد ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نه عزیزم من بهمن پارسال بود دقیق یادم نیست چقدرشد چون کارای حسابداری رو پدرهمسرم انجام میدادن نمیدون ...

آها ممنونم عزیزم 

سلامت باشید🌹

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها ممنونم عزیزم  سلامت باشید🌹

خواهش میکنم عزیزم انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد 🙏🌹

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
وایییی چقد حرفاتون حالمو خوب کرد😍😍😍😍 ممنون بابت توضیحات خوبتون بانو😍 انشاالله همیشه همسرتو ...

سلام عزیزم ، منم پارگی شدید دیسک دارم ، خواستم بدونم شما پیش کدوم جراح مغز و اعصاب رفتین؟ به من گفته باید اورژانسی عمل بشی 😭😭

سلام بچه ها تورو خدا منم راهنمایی کنید خواهر منم ۲۵ سالشه از تیر ماه کمرش یهو درد شدیدی گرفت و پای چپش کامل انگار دیگه از کار افتاد انگشتای پاش سِر شدن بنده خدا از برج ۴ انقد خرج دکتر کرده یکی میگه دیسکش پاره شده یکی میگه مهره هاص فاصله دارن یکی میگه عمل یکی میگه فیزیوتراپی یکی میگه استخر الان اسی تورو خدا آدرس این دکتری که میگی کجاس بگو شاید خواهر منم رفت از این بلاتکلیفی بیرون بیاد 

سلام بچه ها تورو خدا منم راهنمایی کنید خواهر منم ۲۵ سالشه از تیر ماه کمرش یهو درد شدیدی گرفت و پای چ ...

اگه ام آر آی داده باشن کامل مشخص میشه چه مشکلی دارن منم دو تا از مهره هام دیسکش زده بیرون ساق  پای چپم و نصفی از کف پام بی حسه 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام بچه ها تورو خدا منم راهنمایی کنید خواهر منم ۲۵ سالشه از تیر ماه کمرش یهو درد شدیدی گرفت و پای چ ...

این تاپیکمو که فرستادم بخون گلم به دردت میخوره 

من پیش دکتر پیمان کریمی گودرزی تهران عمل کردم و خداروشکر راضیم الان یه سال گذشته 

احتمالا مال خواهرتون هم فتق دیسک هست و نیاز به عمل اورژانسی داره و اگه دیر کنید خدای نکرده اتفاقای بدی میفته مثل فلجی و بی اختیاری ادرار ، با فیزیوتراپی و دارو درست نمیشه

اگه ام آر آی داده باشن کامل مشخص میشه چه مشکلی دارن منم دو تا از مهره هام دیسکش زده بیرون ساق  ...

خوب میگم ک هر بار هرکدوم از دکترا ی چیز میگن ام آر آی رو ک میبره یکی میگه دیسکش پاره شده یکی دیگه میگه اگ پاره شده باشه نمیتونه  راه بره یکی میگه اورژانسی عمله یکی میگه نه استراحتو فیزیو تراپی درستش میکنه امروزم گفتن دکتر مغزو اعصاب خرم اباد خیلی خوبه رفتن عصب پاشو گرفتن