2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی چه علائمی داشتی دردت چجوری بود..ایشالله عملتم به خوبی پیش بره

مرسی عزیزم 

من دردش زده به پای راستم و کلا نمیتونم سر پا وایسمو راه برم و کمرم کامل خم شده 

حتی نشستن و دراز کشیدن هم واسم دردآوره 

پارگیه ....احتمالا بدون پلاتین

اهان پس اصلا درد نداره، فقط بعد از بیهوشی که بخوای بیدار بشی اونموقع درد داره که اونم با دکترت صحبت کن که بهت مسکن بزنن ، دکتر من نزده بود اونو خیلی درد داشتم بعدش دیگه نه، بعد جراحی هم باید خیلی مراقب باشی، خم نشی، رو زمین نشینی رو زمین نخوابی، از توالت فرنگی استفاده کنی و ....

⁦⁩⁦
انشالله عمل خوبی داشته باشی همسر منم مثل شما بود زد به پاش خداروشکر الان خوبه فقط ۲ هفته اول خیلی رع ...

مرسی عزیزم 

شوهرتون خیلی درد داشتن بعد عمل؟

چه مدت بعد عمل دردشون برطرف شد؟

مرسی عزیزم  شوهرتون خیلی درد داشتن بعد عمل؟ چه مدت بعد عمل دردشون برطرف شد؟

بعد عمل درد نداشت فقط اثرات بیهوشی تا چند روزی داشت بلند ک میشد سرش گیج میرفت ولی پاش دیگه درد نمی‌کرد 

اهان پس اصلا درد نداره، فقط بعد از بیهوشی که بخوای بیدار بشی اونموقع درد داره که اونم با دکترت صحبت ...

مال شما هم پارگی بود؟ 

قبل عمل دردش زده بود به پاتون در حدی که نتونید راه برید؟

مال شما هم پارگی بود؟  قبل عمل دردش زده بود به پاتون در حدی که نتونید راه برید؟

اره عزیزم من یه روز که بیدار شدم پای راستم خشک شده بود مثل عصا، بعد هم سه ماه نگه داشتم چون از عمل میترسوندنم ، به همین دلیل هنوز هم پام عضلش ضعیف شد

بعد هم که اون حالت خشکیش با امپول باز شده بود درد وحشتانکی داشتم 

میدونی رفتم دکتر طب فیزیکی الکی لیزر میکرد بعد بخاطر پول نمیکفت دیسکت پاره شده ، منم چون تو کمرم دردی نداشتم اصلا باورم نمیشد

⁦⁩⁦
اره عزیزم من یه روز که بیدار شدم پای راستم خشک شده بود مثل عصا، بعد هم سه ماه نگه داشتم چون از عمل م ...

منم خیلی درگیر بودم مثل شما کمرم درد نداشت اوایل فقط پام بود فک میکردم مشکل از پامه حتی دکترای شهرستان میگفتن بیا پات مشکل داره عملش کنیم🤦‍♀️ تا اینکه اومدم تهران اینجا تشخیص دادن 

اینجا هم یکیشون یه امپول زد بین مهره هام گفت برو ۱۴ روز دیگه بیا خوب میشی ولی رفتم بدتر شدم 

حالا به این نتیجه رسیدم پیش دکتر گودرزی عمل باز کنم ولی خیلی خیلی استرس دارم چون ۲۵ سالمه🥲

منم خیلی درگیر بودم مثل شما کمرم درد نداشت اوایل فقط پام بود فک میکردم مشکل از پامه حتی دکترای شهرست ...

دیگه عزیزم چاره ای نیست این عمل زودتر انجام بشه زودتر هم خوب میشه چون پاره گی دیسک خودبخود خوب نمیشه، فقط بعدش خیلی باید مراقبت کنی، خیلی تو یه حالت نمونی یعنی زیاد نشینی زیاد نایستی راستب بعد عمل هم که استراحت میکنی نیم ساعت یه بار بلند شو راه برو که چسبندگی ایجاد نشه

⁦⁩⁦