2777
2789
سلام عزیزم منم ۲۵سالمه ۳۰روزی هست که دیسکم پاره شده خیلی شدید درددارم کمرم خم شده،پای راستم دردبدی ...

سلام گلم ناراحت شدم واقعا بد دردیه انشالله خوب میشی 

ولی دکتر درست میگه باید حتما عمل بشی چون اگه دیر اقدام کنی خدای نکرده پای راستت فلج میشه و بی اختیاری ادرار و مدفوع میگیری عملش کاملا اورژانسیه غافل نشو 

راستش من پلاتین نخورد فقط لامینکتومی بود اگه بزنی تو نت میاره ........من همون روزی که عمل شدم بعد عمل واسه دستشویی خدمات بیمارستان لگن میزاشتن برام و کاملا راحت بودم و پمپ درد گذاشتن که اصلا دردی احساس نکنم بعد عمل ولی خب یخورده فشارمو آورده بود پایین چون مخدره واسه همین شبش که خواستن بلندم کنن راه برم یکم سرگیجه گرفتم و مجبور شدم باز دراز بکشم ولی فرداش بلند شدم و با پای خودم برگشتم خونه ......استراحت مطلق نداره چون مدام باید بعد عمل پیاده روی آروم کنی ولی خب در کل ۲ هفته سختم بود بعدش همه چی عادی شد بخیه هارم بعد ۷ روز میکشن 

ترس نداشته باش عزیزم خدا بزرگه منم سر این موضوع واقعا از نظر روحی داغون شدم و الانم واقعا به تراپیست نیاز دارم چون تصویر آدم از خودش بد میشه و اعتماد به نفست میاد پایین ولی باز خداروشکر میکنم که زود دکتر به دادم رسید خیلیا هستن که فلج شدن در اثر همین و هیچ کاری نمیشه کرد براشون ....امیدت به خدا باشه❤

سلام گلم ناراحت شدم واقعا بد دردیه انشالله خوب میشی  ولی دکتر درست میگه باید حتما عمل بشی چون ...

ممنون فدات شم،واسم دعا کن میدونی دارم چی میکشم،انشاءالله شماهم زودترحال روحیت خوب بشه گلم

یعنی اگه دیر برم عمل، پام فلج بشه وبی اختیاری بگیرم،دیگه پام بعدازعمل خوب نمیشه؟

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم ناراحت شدم واقعا بد دردیه انشالله خوب میشی  ولی دکتر درست میگه باید حتما عمل بشی چون ...

بازخداروشکربعدش میشه راه بری،ازاین خیلی میترسیدم که بخوان توخونه برام لگن بیارن خجالت میشکم واقعا

من حتی دردش به کلیه هامم زده خیلی توشکمم دردبدی دارم

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
ممنون فدات شم،واسم دعا کن میدونی دارم چی میکشم،انشاءالله شماهم زودترحال روحیت خوب بشه گلم یعنی اگه ...

انشالله به سلامتی عزیزم🤲 .....نه خدایی نکرده اگه فلج بشه دیگه نمیشه کاری کرد

بازخداروشکربعدش میشه راه بری،ازاین خیلی میترسیدم که بخوان توخونه برام لگن بیارن خجالت میشکم واقعا م ...

نه عزیزم نگران نباش یه روز بعد عمل دیگه خودت میتونی بری دستشویی ولی حتما باید توالت فرنگی باشه

انشالله به سلامتی عزیزم🤲 .....نه خدایی نکرده اگه فلج بشه دیگه نمیشه کاری کرد

ممنون گلم

امروزدکترگفت بایدبری بستری بشی

واسه فرداصبح عمل دارم پلاتین هم میذارن 

نه عزیزم نگران نباش یه روز بعد عمل دیگه خودت میتونی بری دستشویی ولی حتما باید توالت فرنگی باشه

آخیش خیالم راحت شد

ممنون گلم که راهنماییم کردی،انشاءالله همیشه سلامت باشی❤

انشالله با حال خیلی خوب و عالی از عمل برگردی و  بیای بهم خبرای خوب بدی😍❤

فدات بشم،ممنون

انشاءالله ازعمل برگردم حالم بهترشدحتمابهت خبرمیدم گلم

باشه عزیزم خوشحال میشم😍❤

سلام عزیزم

دیروزعمل شدم،خداروشکردردام تموم شده،فقط جای بخیه هام یکم درددارم،برام پمپ بی دردهم گذاشتن.....

گفتم بهتون خبربدم گلم

سلام عزیزم دیروزعمل شدم،خداروشکردردام تموم شده،فقط جای بخیه هام یکم درددارم،برام پمپ بی دردهم گذاشت ...

سلام عزیزم خداروشکرر😍😍😍 خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله زود زود خوب میشی و از این درد راحت میشی 

نگران نباش اونم خوب میشه تهش یه هفته س دردش دیگه بازش میکنن😍❤

فقط خیلی مواظب باش اصلا خم نشو و هیچی بلند نکن این یه ماه اول رو خوب رعایت کن

سلام عزیزم خداروشکرر😍😍😍 خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله زود زود خوب میشی و از این درد راحت میشی  ...

فدات گلم❤

آره دیگه برام تجربه شدکه حسابی مواظب خودم باشم،واقعاشرایط سختی دارم فعلا

عزیزم شمابعدازعمل روزی چقدرراه میرفتین؟

من که احساس میکنم مثل چوب خشک شدم😅