2777
2789

سلام خوبین میشه راجب عملتون توصیح بدین، پلاتین گذاشتین چطور پیش رفت عمل

مادر من دیسکشون پاره شده نخاع تنگ شده و رگ سیاتیک درد میکنه دکتر های مغز و اعصاب وستون فقرات میگن عمل کن ولی اطرافیان میگن نکنین بهتره چون 50،50 هست ک خوب بشن موندیم چیکار کنیم

وقتی وایمیستن پاشون خیلی درد میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دیروزعمل شدم،خداروشکردردام تموم شده،فقط جای بخیه هام یکم درددارم،برام پمپ بی دردهم گذاشت ...

مادر من دیسکشون پاره شده نخاع تنگ شده و رگ سیاتیک درد میکنه دکتر های مغز و اعصاب وستون فقرات میگن عمل کن ولی اطرافیان میگن نکنین بهتره چون 50،50 هست ک خوب بشن موندیم چیکار کنیم

عزیزم شما عمل دیسک انجام دادید؟ باپلاتین؟؟ راضی هستید؟؟ آخه میگن عمل فایده نداره.....شما تجربه تون چ ...

سلام خوبین میشه راجب عملتون توصیح بدین، پلاتین گذاشتین چطور پیش رفت عمل مادر من دیسکشون پاره شده نخ ...

اینجا همه چی رو توضیح دادم عزیزم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9794408&slug=تجربه-ی-عمل-دیسک-دارم-شاید-به-

دردتون-بخوره&postId=308085204

سلام خوبین میشه راجب عملتون توصیح بدین، پلاتین گذاشتین چطور پیش رفت عمل مادر من دیسکشون پاره شده نخ ...

خداروشکر خوبه ، وقتی دیسک پاره بشه تنها راهش عمل هست واسه همسر من دیسک پاره شده بود به حدی خرد شده بود که نخاع درگیر بود اورژانسی عمل کردن 

اطرافیان هنوزم به ما میگن ولی وقتی ۷ تا دکتر یه حرف رو میزنن قطعا دکتر بهتر میدونه به حرف اطرافیان توجه نکن ....

و البته با یه دکتر اکتفا نکن حتما چندتا دکتر مختلف برو

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خداروشکر خوبه ، وقتی دیسک پاره بشه تنها راهش عمل هست واسه همسر من دیسک پاره شده بود به حدی خرد شده ب ...

آره از مادر منم پاره شده دیسکشون، و نخاع تنگ شده فشار رو عصب سیاتیک هست، 

منتها دکتر ارتوپد بهمون گفت هنوز به مرحله عمل نرسیدی چون با داروی ضدالتهاب ملوکسیکام دردشون کم هست 

اما جراح های مغز و اعصاب سه تا رفتیم گفتن جراحی کنین کنین، بخدا موندیم چیکار کنیم چون نخاع هست میگیم  خطرناکه، عمل کنیم بهتره 

هر دکتری یه چیزی میگه موندیم بخدا، حالا می‌خواهیم بریم پیش پروفسور رضوانی تو مشهد ببینیم چی میگه 

خسته شدم از سردرگمی 😭

آره از مادر منم پاره شده دیسکشون، و نخاع تنگ شده فشار رو عصب سیاتیک هست،  منتها دکتر ارتوپد به ...

نگران نباش انشالله خوب میشه عمل انقدرا هم که میگن بد نیست ،فقط اگه لازم به پلاتین شد حتما پلاتین خارجی بذاربد ایرانی ها بعد یه مدت مشکل ایجاد میکنن .....شوهر من نمیتونست راه بره انواع درمان ها رو هم انجام داده بود از تزریق اوزون بگیر تا فیزوتراپی و لیزر و طب ورزش و طب سوزنی و بادکش و....همه چیزکلا همه رو امتحان کرد وقتی پاره میشه تنها راهش عمله....

نگران نباش بعد عمل کامل دردش میوفته خوب و راحت راه میره ، فقط سختش اینه که نمیتونه خم و دولا بشه تا چند ماه یکی باید حتی بند کفشش رو ببنده ، روی زمین نشینه و نخوابه،کمربندش رو تو حالت خوابیده اول ببنده بعد بلند بشه......

ولی واقعا دردش از بین میره شوهر من چهار دست و پا میرفت دکترش گفت مثل کسی که ۵۰ سال بنایی و کار سخت کرده باشه شده همه دلشون میسوخت تو سن کم از راه رفتن افتاده بود ......بعد عمل دیگه صاف راه میرفت 

البته دکتر مهمه حتما حتما حتما پیش جراح مغز و اعصاب ببر نه ارتوپد چون ارتوپد کلی وقت ما رو گرفت گفت عمل نمیخواد برو فیزوتراپی رفت بدتر شد اصلا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نگران نباش انشالله خوب میشه عمل انقدرا هم که میگن بد نیست ،فقط اگه لازم به پلاتین شد حتما پلاتین خار ...

وایییی چقد حرفاتون حالمو خوب کرد😍😍😍😍

ممنون بابت توضیحات خوبتون بانو😍

انشاالله همیشه همسرتون و خودتون سالم و سلامت باشید 🤍

عزیزم فقط اینکه شما مشهدی هستین؟ مشهد عمل کردن همسرمحترم؟ 

نگران نباش انشالله خوب میشه عمل انقدرا هم که میگن بد نیست ،فقط اگه لازم به پلاتین شد حتما پلاتین خار ...

سلام عزیزم پلاتین مارک و نوع خاصی داره ؟بهترین نوع پلاتین ساخت کدوم کشوره؟شما چ نوع پلاتینی استفاده کردین 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
وایییی چقد حرفاتون حالمو خوب کرد😍😍😍😍 ممنون بابت توضیحات خوبتون بانو😍 انشاالله همیشه همسرتو ...

نه عزیزم بالاتر گفتم من تهرانم

سلام عزیزم پلاتین مارک و نوع خاصی داره ؟بهترین نوع پلاتین ساخت کدوم کشوره؟شما چ نوع پلاتینی استفاده ...

بله پلاتین های ایرانی قیمت هاش مناسب تره ولی خب میگن بعد چند سال ممکنه مشکل ساز بشه البته اینم شانسی ....

بعد این که شرکتی که باید پلاتین بگیرید رو خود دکتر معرفی میکنه ، ولی حتما بهش تاکید کنید که جنس خوب باشه تو ایران درست میشه ولی متریالش خارجیه تاکید کنید متریال خوب بذارن که بعد چند سال مشکل ساز نشه

بله پلاتین های ایرانی قیمت هاش مناسب تره ولی خب میگن بعد چند سال ممکنه مشکل ساز بشه البته اینم شانسی ...

همسایمون عمل کردن هزینه پلاتین ۴۵ تومن شد 

خارجی و ایرانی چقد اختلاف قیمت دارن شما میدونید؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤