2777
2789

خانم ها من ۳۳ هفته ام 

امروز سرما خوردم بچم خیلی تکون میخوره هر چند ثانیه شکمم بالا پایین میشه 

یعنی اونم سرما خورده؟

چیکار کنم 

استامینوفن و سفکسیم خوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهات تحت نظر بودن هم هفته منی 

بله دفعه قبل که مریض شده  بودم دادن بهم

البته استامینوفن ساده

شمام اینجوری میشید؟

هی تکون میخوره مثل ماهی هر از گاهی ام ی لگد محکم میزنه 

دارو هارو که سر خود نخوردی ؟ ترشحات غیر عادی نداشتی ؟ اگه حرکات بچه زیاد شده و تبم داری یه مقدار ریسک داره شرایطت ، برو بیمارستان یه nst بگیر

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
دارو هارو که سر خود نخوردی ؟ ترشحات غیر عادی نداشتی ؟ اگه حرکات بچه زیاد شده و تبم داری یه مقدار ریس ...

نه سرخود نخوردم 

تبم ندارم

استامینوفن و برای پیشگیری از تب خوردم 

میترسم نکنه حالش بد شده؟ اخه خیلی  وول میخوره  مثل ماهی میره میاد  هر از گاهی ام ...

حرکات زیاد بچه نشون دهنده وضعیت نرمال نیست ، اگه دسترسی به دکترت نداری سریع برو به نزریک ترین بیمارستان نوارقلبشو بگیر

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
نه سرخود نخوردم  تبم ندارم استامینوفن و برای پیشگیری از تب خوردم

کدئین که نداشت؟ 

ترشحاتت زیاد یا ابکی نیست؟

نه استامینوفن ساده داشت نه ترشحاتم طبیعیه  فردا میخوام برم سونوگرافی

افرین ❤️ 

حواستو جمع کن اگه دیدی تب داشتی و همچنان حرکتش بالا بود برو یه چکش بکن که خیالت راحت شه

شاید یه چیز کافعین دار یا خیلی شیرین خوردی که حرکاتش زیاد شده مثل شکلات