2821
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3645 بازدید | 85 پست
منم دست وپاهام وشونم خ دردمیکنه رفتم دکتر نوار مغزی کرفتم گفت دسک گردن مهره ۸و۹داری گردنبند طبی میبن ...

آره دکتر منم گفت تا کارد به استخونت نرسیده تحمل کن  توکل بخدا چه میشه کرد

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داغون بودم فیزیوتراپی به دادم رسید اگه بتونی بری خیلی برات خوبه عزیزم 

فیزیوتراپی کار خاصی میکنه؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

سلام عزیزم میگم شما با دیسکتون چیکار کردین بهترین

سلام گلم هیچی باهاش می‌سازم سنگین بلند نمیکنم اصلا و سرم رو پایین نمی اندازم ده جلسه فیزیوتراپی رفتم برای من خیلی خوب بود دست راستم کامل فلج بود بعد فیزیوتراپی خداروشکر خوبم.دکترم گفت تا کارد به استخونت نرسیده تحمل کن و عمل نکن

چند سالتونه؟ منم دکتر گفت داغون کردی گردنتو من علاوه بر دیسک انحنای ستون فقرات هم دارم . دیشب رفتم دکتر گفت مگه عمل الکیه باید تحمل کنی و دارو داده و فیزیو نوشته باید برم خیلی دلم گرفته خونمون شلوغه نمیتونم جمع کنم اصلا افسرده شدم بیشتر از اینکه تنهام و هیچکی این مشکل ندارد ناراحتم همش میام نی نی سایت دنبال مورد مشابه میگردم 

چند سالتونه؟ منم دکتر گفت داغون کردی گردنتو من علاوه بر دیسک انحنای ستون فقرات هم دارم . دیشب رفتم د ...

۲۴ سالمه عزیزم. منم دو تا دیسکه اوضاع یکیشم داغونه و خشک شده .نگران نباش عزیزم فیزیوتراپی بری خیلی بهتر میشی دکتر به من قرص غضروف ساز هم داد با قرص کلسیم .توکل بخدا دیگه چه میشه کرد باید بسازیم 

۲۴ سالمه عزیزم. منم دو تا دیسکه اوضاع یکیشم داغونه و خشک شده .نگران نباش عزیزم فیزیوتراپی بری خیلی ب ...

شما خانه دارین بچه چی؟ کارای خونرو انجام میتونی بدی ؟ب منم قرص ویتامین دی و ویتامین ب و ب کمپلکس داده با متاکاربامول و ملوکسی فار میخورم داروها رو اصلا تپش قلب میگیرم 

شما خانه دارین بچه چی؟ کارای خونرو انجام میتونی بدی ؟ب منم قرص ویتامین دی و ویتامین ب و ب کمپلکس داد ...

مجردم .کارای خونه رو آره تا حدودی اما اصلا خرید نمیرم سنگین نمیتونم بردارم .مثلا جاروبرقی کشیدن یا تمیز کردن دستشویی توالت رو نمیتونم اما آشپزی و ظرف شستن رو آره.فیزیوتراپی رو برو دیگه متاکاربامول و ملوکسی فار رو نمیخواد بخوری دیگه دردت خوب میشه به امیدخدا 

مجردم .کارای خونه رو آره تا حدودی اما اصلا خرید نمیرم سنگین نمیتونم بردارم .مثلا جاروبرقی کشیدن یا ت ...

الان دردم آرومه بنظرت ادامه بدم یا ترک کنم قرصارو کاش از دکتر می‌پرسیدم 

الان دردم آرومه بنظرت ادامه بدم یا ترک کنم قرصارو کاش از دکتر می‌پرسیدم 

حالا که خوبی نخور دیگه اما فیزیوتراپی رو برو حتما