بچه ها دو هفته است گردنم دستم و شونه ام درد میکنه دکتر رفتم و ام آر آی گرفتم گفت دوتا دیسکت زده بیرون .خیلی ناراحتم احساس میکنم دیگه هرگز اون آدم شاد و سالم نمیشم
سلام عزیزم نه خوب نمیشه متاسفانه من باهاش دارم میسازم و رعایت میکنم سرم رو پایین نمیندازم و چیز سنگین اصلا برنمیدارم دکترم میگه مراعات کن فعلا عمل نمیخواد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام عزیزم نه خوب نمیشه متاسفانه من باهاش دارم میسازم و رعایت میکنم سرم رو پایین نمیندازم و چیز سنگ ...
سلام عزیزم شما گز گز دستو پا هم داشتین یا بی حسی تو خواب آخه منم گردنم خیلی درد میکنه میزنه به کتفم بعد دستو راستو چپمم درگیر میشه دستو پاهامم بی حس میشه یا مور مور نمیدونم دیسک گردنه یا ن
سلام عزیزم شما گز گز دستو پا هم داشتین یا بی حسی تو خواب آخه منم گردنم خیلی درد میکنه میزنه به کتفم ...
سلام عزیزم آره گز گز داشتم حتی دستم خواب میرفت شدید طوری که بیدار میشدم از اون حالتش .میدیدم مثل پای مرغ خشک شده انگشتام .عزیزم ام آر آی بده حتما، انشاالله طوری نیست من شونم هم درگیر بود اول دست راستم بعد هم دست چپم