2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3953 بازدید | 85 پست
ن والا خوب نشد

چن وقته اینجور هستین؟ درد هم دارین؟ دکتر نگفته به خاطر چی هس ؟ من که میشینم خم میشم جابه جا میشم یهو تق صدای بلندی میده شماهم همینطورین؟ به صداش عادت کردین؟من خیلی میترسم همش حرکاتما جوری میکنم که سعی کنم صدا نده اعصابما بهم ریخته نمیدونم چه خاکی به سرم کنم طوری شدم که به زور پا میشم کارای روزانه رو بکنم از صداش میترسم 

ن والا خوب نشد

اگه ببینی تمومه تاپیکام هم به خاطر همینه دکترا یکی میگه آرتروزه یکی میگه این صدا طبیعی هس به خاطر رباط های گردنه فیزیو تراپی رفتم خلاصه راه درمانی پیدا نکردم یعنی برم دکتر اعصاب بهم دارو بده که حداقل حساسیتم نسبت به صدا کمتر بشه؟ چه خاکی بر سرم کنم😢😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ببینی تمومه تاپیکام هم به خاطر همینه دکترا یکی میگه آرتروزه یکی میگه این صدا طبیعی هس به خاطر رب ...

مهره های گردنمو میشکستم ارتروز گرفتم. ورزش گردن انجام بده . من باهاش کنار اومدم. ورزش میکنم گاهی چیز سنگین بلند نمیکنم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
مهره های گردنمو میشکستم ارتروز گرفتم. ورزش گردن انجام بده . من باهاش کنار اومدم. ورزش میکنم گاهی چیز ...

مثلا دلم میخواد بافتنی یاد بگیرم با خودم میگم گردنم که داغونه یا کارای خونه رو میخوام قشنگ.انجام بدم باز میترسم به خاطر گردنم  میخوام بچه بیارم باز از کول کردن و کاراش میترسم توروخدا باهام حرف بزن 

مثلا دلم میخواد بافتنی یاد بگیرم با خودم میگم گردنم که داغونه یا کارای خونه رو میخوام قشنگ.انجام بدم ...

اینارا کلاببوس بذار کنار

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن