2821
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3645 بازدید | 85 پست
سلام عزیزم ببخشید شما چیکار کردین با دیسک گردنتون خوب شدین؟ 

سلام عزیزم نه خوب نمیشه متاسفانه من باهاش دارم می‌سازم و رعایت میکنم سرم رو پایین نمیندازم و چیز سنگین اصلا برنمیدارم دکترم میگه مراعات کن فعلا عمل نمیخواد

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم نه خوب نمیشه متاسفانه من باهاش دارم می‌سازم و رعایت میکنم سرم رو پایین نمیندازم و چیز سنگ ...

سلام عزیزم شما گز گز دستو پا هم داشتین یا بی حسی تو خواب آخه منم گردنم خیلی درد میکنه میزنه به کتفم بعد دستو راستو چپمم درگیر میشه دستو پاهامم بی حس میشه یا مور مور نمیدونم دیسک گردنه یا ن 

سلام عزیزم شما گز گز دستو پا هم داشتین یا بی حسی تو خواب آخه منم گردنم خیلی درد میکنه میزنه به کتفم ...

سلام عزیزم آره گز گز داشتم حتی دستم خواب میرفت شدید طوری که بیدار میشدم از اون حالتش .میدیدم مثل پای مرغ خشک  شده انگشتام .عزیزم ام آر آی بده حتما، انشاالله طوری نیست من شونم هم درگیر بود اول دست راستم بعد هم دست چپم 

احتمالا از گوشیو درس خوندن این بلا سرم اومده چون همیشه‌ سرم پایینه

انشاالله طوری نیست گلم

سرت رو پایین اصلا ننداز بیشتر از یک کیلو هم بلند نکن 

گوشی کار میکنی بگیرش روبروی صورتت عزیزم

من فیزیوتراپی خیلی برام خوب بود.اصلا تزریق کورتون انجام ندی چون یه هزینه زیاد میکنه آدم بی نتیجه.

انشاالله طوری نیست گلم سرت رو پایین اصلا ننداز بیشتر از یک کیلو هم بلند نکن  گوشی کار میکنی ب ...

مرسی عشقم خداروشکر الان خوبم درد ندارم  فقط زمانی که خیلی به گردنم فشار میاد درد میگیره 

مرسی عشقم خداروشکر الان خوبم درد ندارم  فقط زمانی که خیلی به گردنم فشار میاد درد میگیره

الهی شکر عزیزم .فقط سر پایین ننداز و سنگین هم بلند نکن  

منم دست وپاهام وشونم خ دردمیکنه رفتم دکتر نوار مغزی کرفتم گفت دسک گردن مهره ۸و۹داری گردنبند طبی میبندم وچیز سنگین نبایدبلند کنم .تا می تونید نباید عمل کنید ریسکه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه