بچه ها دو هفته است گردنم دستم و شونه ام درد میکنه دکتر رفتم و ام آر آی گرفتم گفت دوتا دیسکت زده بیرون .خیلی ناراحتم احساس میکنم دیگه هرگز اون آدم شاد و سالم نمیشم
سلام گلم هیچی باهاش میسازم سنگین بلند نمیکنم اصلا و سرم رو پایین نمی اندازم ده جلسه فیزیوتراپی رفتم برای من خیلی خوب بود دست راستم کامل فلج بود بعد فیزیوتراپی خداروشکر خوبم.دکترم گفت تا کارد به استخونت نرسیده تحمل کن و عمل نکن
چند سالتونه؟ منم دکتر گفت داغون کردی گردنتو من علاوه بر دیسک انحنای ستون فقرات هم دارم . دیشب رفتم دکتر گفت مگه عمل الکیه باید تحمل کنی و دارو داده و فیزیو نوشته باید برم خیلی دلم گرفته خونمون شلوغه نمیتونم جمع کنم اصلا افسرده شدم بیشتر از اینکه تنهام و هیچکی این مشکل ندارد ناراحتم همش میام نی نی سایت دنبال مورد مشابه میگردم
چند سالتونه؟ منم دکتر گفت داغون کردی گردنتو من علاوه بر دیسک انحنای ستون فقرات هم دارم . دیشب رفتم د ...
۲۴ سالمه عزیزم. منم دو تا دیسکه اوضاع یکیشم داغونه و خشک شده .نگران نباش عزیزم فیزیوتراپی بری خیلی بهتر میشی دکتر به من قرص غضروف ساز هم داد با قرص کلسیم .توکل بخدا دیگه چه میشه کرد باید بسازیم
۲۴ سالمه عزیزم. منم دو تا دیسکه اوضاع یکیشم داغونه و خشک شده .نگران نباش عزیزم فیزیوتراپی بری خیلی ب ...
شما خانه دارین بچه چی؟ کارای خونرو انجام میتونی بدی ؟ب منم قرص ویتامین دی و ویتامین ب و ب کمپلکس داده با متاکاربامول و ملوکسی فار میخورم داروها رو اصلا تپش قلب میگیرم
شما خانه دارین بچه چی؟ کارای خونرو انجام میتونی بدی ؟ب منم قرص ویتامین دی و ویتامین ب و ب کمپلکس داد ...
مجردم .کارای خونه رو آره تا حدودی اما اصلا خرید نمیرم سنگین نمیتونم بردارم .مثلا جاروبرقی کشیدن یا تمیز کردن دستشویی توالت رو نمیتونم اما آشپزی و ظرف شستن رو آره.فیزیوتراپی رو برو دیگه متاکاربامول و ملوکسی فار رو نمیخواد بخوری دیگه دردت خوب میشه به امیدخدا