2777
2789

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان خیلی بامن بد برخورد میکنه ..حالم گرفتست..نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترم و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ...خیلی حالم بدهه ففط گریه میکنم ..خیلی بی شعوره الان بارفتاراش زجر میکشم

داداش من ۳۱سالشه ۲ماهه ازدواج کرده زنش ۳۷سالشه

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه آدم بیشعور عوضی . سعی کن اصلا بهش محل نده نگاشم نکن خدارو شکر ازش بزرگتری و جور نشد معلومه آدم چرتیه

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
محل سگ بهش نمیزارم .اسکوله

خوب اول نپرسید سنمو .منو بخودش علاقه مند کرد بدون اینک سنمو بدونه...الان ک کم محلی میکنه من واقعا موندم ،من اصلا مقصر نبودم ..چرا منو عاشق خودش کرد

چند ساله مگه اختلافتون؟

۸سال بود.‌من واقعا نمیتونستم بهش بگم فلانی اول بپرس من چندسالمه ..ولی اینقدر تو این هشت ماه بمن توجه کرد ک من واقعا بهش علقه مند شدم ووابسته.‌الان خودشو ازمن گرفت ورفت .اینقدر کم محلی میکنه تو شرکت ک واقعا زجرمیکشم