2777
2789
عنوان

شما،بودین چیکار میکردین؟چجوری رفتارمیکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست
بیخیالش خدا رو شکر کن که زودتر خودشو نشون داده انشاالله خدا بهترینا رو برات قسمت کنه غصه نداره عزیزم ...

ممنون عزیزم .. اون باید سنمو میفهمید اول بعد منو به خودش وابسته میکرد ...الان ک خیلی بی تفاوت شده من واقعا ناراحتم ک چرا اینطور شده ، من اصلا مقصرنبودم تقصیر خودشون بود .خیلی ناراحتم امشب عجیب دلم گرفت ک چرا خدا اینجوری امتحانم کرد و منو اینطور با عشق اشنا کرد

واقعا یعنی‌من مقصر نبودم؟؟ منم این اواخر بهشون نشون میدادم با توجه ونگاهام ..فقط خیلی ناراحتم ک چرا ...

نه مقصر نیستی 

این مساله کاملا طبیعیه و غریزه ای هست

حالا که فهمیدی اینطوریه کلا هیچ محل نذار حتی اگه اخلاقشو عوض کرد و اومد سمتت بهش بگو لطفا تو محیط کاری بجز کار حرف اضافه ی نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مقصر نیستی  این مساله کاملا طبیعیه و غریزه ای هست حالا که فهمیدی اینطوریه کلا هیچ محل نذار ...

من عادی رفتارمیکنم ک فک نکنه میخاستمش .جوری ک اصلا نفهمیدم ک توبمن توجه داشتی . ولی وقتی نگاه ‌نمیکنه اذیتم ..منم البته نگاهش نمیکنم ...درکل تواین هشت ماه حرف احساسیم نمیزد فقط توحه ونگاهای عمیق احساسی ک واقعا عشق توی نگاهاش بود الان چجور میتونه سرد باشه

من عادی رفتارمیکنم ک فک نکنه میخاستمش .جوری ک اصلا نفهمیدم ک توبمن توجه داشتی . ولی وقتی نگاه ‌نمیکن ...

چون بعضی مردا کرم دارن دوست دارن با نگاه یا حرف یا هر جور شده یکی رو وابسته خودشون کنن یا عاشق خودشون کنن و بعد ولش کنن و به طرف بخندن . 

حالا خدا رو شکر اتفاقی نیوفتاده برات عزیزم 

خیلی ها هستن تمام بلا ها رو سر دخترا میارن و آخر سر ولشون میکنن و انگار نه انگار که روزی روزگاری اونو میشناختن .

اره دنیا اینه 

خیلی مراقب خودت و احساست باش 

نذار روحیه ات صدمه بخوره 

چون بعضی مردا کرم دارن دوست دارن با نگاه یا حرف یا هر جور شده یکی رو وابسته خودشون کنن یا عاشق خودشو ...

بله ممنون ازت گلم .ولی واقعا پسر بدی نبود ک بخاد کاری خارج عرف بکنه فقط همین نگاهای عمیق واحساسی بدون اینک سن منو بدونه والان بی توجهی..ک این رفتاراش واقعا دلمو شکست خیلیم...نمیدونم ب همچین ادمی چی بایدگف ؟هرچی‌فک میکنم ادم خوبی ازش درنمیاد چون بدون حرف‌منو ب خودش علاقه مند کرد 

چطور شما انقدر باهم صمیمی بودین که شمارو عاشق خودش کرده اونوقت سنتونو بهش نگفتین؟؟؟؟!!!!

صمیمی‌ نبودیم عزیزم با رفتاراها وتوجهات بیش ازاندازه نشون میداد ک بهتون علاقه مندم .نگاهای احساسی عمیقی ک میکرد ....جوری  ک همکار کناریم ازحسودی این اواخر داشت میترکید...الان خیلی سرد رفتارمیکنه وحتی میاد با همکارای کناریم شوخی های زیادی میکنه وباهاشون میخنده...شما بودی با همچین ادمی چ جوری رفتارمیکردی