2777
2789
عنوان

شما،بودین چیکار میکردین؟چجوری رفتارمیکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب ک پای عشقشون موندن ...انشالله خوشبخت بشن ..خیلی باید انسانیت داشته باشن ک حس عاشقی رو بایه عد ...

عشق و عاشقی نبوده دختره تو روستا دیده رفته گرفته دوست نبودن باهم ک

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
۶۵ ام ..اون باید ازمن میپرسید ک چندسالمه ..بعد منو به خودش وابسته میکرد نمیدونم واقعا الان برای خودش ...

کاملا درکت میکنم ... اگه ازش ناراحتی برو مستقیم ناراحتیتو بیان کن و خودتو خالی کن از حس بد .اگه نه .فراموشش کن ،همه٠ماها ازین حسای بد داشتیم ازین وابستگیا داشتیم تو تنها نیستی عزیزم .منم خودم درگیر هم چین روابط سمی شدم ،چقد اذیت شدم .فقط خدا بود ک کمکم کرد ،ازخدایاری بخواه .این ی چالشه ازش عبور کن و بزرگ شو💜

اهل شیراز🤗

کاملا درکت میکنم ... اگه ازش ناراحتی برو مستقیم ناراحتیتو بیان کن و خودتو خالی کن از حس بد .اگه نه . ...

فدات عزیزم سعی میکنم فراموشش کنم چون ادمی نیستم ک برم غرورمو خورد کنم 

چند سالته فدات؟ نگا کنن توخیلی خوبی خیلیا لیاقت داری نذارهر آدمی از راه رسید ذهنتو مشوش کنه ،،منم از ...

اخه مگه عشق با یه عدد ازبین میره .اگه‌بر اش مهم بودباید میپرسید همون اولش 

فراموشش کن این آدم زندگی شما نبوده 🍁به وقتش با منطق و عقلت پیش برو

الان چجوری برخورد کنم ؟من عادی ام ولی کم محلیاش زجرم میده من جوری رفتارمیکنم ک انگار نفهمیدم تو بمن علاقه نشون میدی

بیخیالش خدا رو شکر کن که زودتر خودشو نشون داده انشاالله خدا بهترینا رو برات قسمت کنه غصه نداره عزیزم ...

ممنون عزیزم ..ولی خدایی باید سنمو اول میفهمید من واقعا بهش احساس پیدا کردم بااینک مستقیم بهم نگفت ولی توجهاتش ونگاهاش منو علاقه مند کرد ..الان عین یه روح بامن رفتارمیکنه منو نمیبینه

افرین دقیقا عکس العمل نشون دادن یعنی برام مهمی . پس فقط بیمحلش کن

بی محلیم یعنی تو رو میخاستم ..من فقط چون نگاهم نمیکنه نگاهش نمیکنم وقتی میان تو قسمت اداری ..و خودشونم فهمیدن 

خب خدا رو شکر که اولش تموم شد  شعور نداره بهش فکر نکن

واقعا یعنی‌من مقصر نبودم؟؟ منم این اواخر بهشون نشون میدادم با توجه ونگاهام ..فقط خیلی ناراحتم ک چرا اول سنمو نپرسید اگه‌براش مهم بود