2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش 👩🏻‍🏫

196 بازدید | 13 پست

دوستان کسی هست اینجا که امسال آزمون آموزش و پرورش شرکت کرده باشه و قبول شده باشه؟

واینکه نحوه خوندنتون به چه شکل بود چندساعت در طول روز🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیش خوبه خیلی سخته خیلی اذیت شدم تا قبول بشم حکمم5/600 دریافتیم4/400 واااقعا کمه

رشته اتون چی بوده 

بله میدونم خیلی سخته وحقوق کم

میشه بگین از کی شروع کردین به خوندن روزانه چندساعت میخوندین؟

چند سالتونه 

مجردین یا متاهل 

رشته اتون چی بوده  بله میدونم خیلی سخته وحقوق کم میشه بگین از کی شروع کردین به خوندن روزانه چ ...

روانشناسی

متاهل

شوهر من یه اخلاق بدی که داشت نمیذاشت از خونه برم بیرون منم 3 سال خوندم چون درسمم خوب بود دانشگاه4 ترمه تموم کردم

بعضی روزا کارم گریه بود ولی باید برای ازادی خودم میخوندم و مستقل شدم

بستگی به رشته داره

عمومی هوش و ریاضی و دینی رو بالا بزنی قبولی

تخصصی هم ک‌ رشته شمارو نمیدونم

روانشناسی متاهل شوهر من یه اخلاق بدی که داشت نمیذاشت از خونه برم بیرون منم 3 سال خوندم چون درسمم خ ...

شما چطوری تو تاپیکت زدی رادیولوژی خوندی و بیمارستان کار میکنی بعد الان میگی اموزگاری؟کدوم رو باور کنیم؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
روانشناسی متاهل شوهر من یه اخلاق بدی که داشت نمیذاشت از خونه برم بیرون منم 3 سال خوندم چون درسمم خ ...

واقعا ماشالله اتون باشه

خداروشکر که قبول شدین 

رشته من علوم تربیتیه

دانشگاه 4 ترمه ! اونم لیسانس روانشناسی ؟! محاله 

فوقش هر ترم 24 واحد برداری تهش 7 ترمه تموم میشه ، اگر هم قبلا لیسانس گرفته باشیو عمومیا رو معادلسازی کنی شااااااااید بشه 6 ترمه تمام کرد شاااید 

ضمنا از نظر وزارت علوم لیسانسی که 4 ترمه گرفته شده باشه فاقد اعتباره تحصیلیه

دانشگاه 4 ترمه ! اونم لیسانس روانشناسی ؟! محاله  فوقش هر ترم 24 واحد برداری تهش 7 ترمه تموم می ...

بشنو و باور نکن تو تاپیکاش گفته رادیولوژی خونده و تو بیمارستانه 

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃