2777
2789
عنوان

اونی ک خواستم بهم زنگ زد ولی...

277 بازدید | 13 پست

دوستان میتونید کمکم کنید... یه بار جدا شدم بخاطر دروغاییک گفته بودن اما الان چندین سال گذشته واقعا میخام ازدواج کنم خسته‌م از تنهایی و اینکه سنم هی میگذره... پسر خیلی میاد تو زندگیم اما قسمت نشده تاالان هربار ب دلیلی

این اقا ک تو تایپیک قبلی گفتم اومدن خداروشکر... اما بازم نگرانم چیکار کنم اوکی شه اولین نفریه ک خوشم اومده خودمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مدت رفت امد کن کامل بشناس بعوازدواج کن شکست دوم ریسکش بالاتره

دقیقا انگار سوخت دادم از اول... برام دعا کنید لطفا کاش قسمت هم بشیم ازینبرا اولبار خوشم اومده

دلیل نگرانیت مهمه ، باید ببینی چرا نگرانی

چون این سه چهار سال خیلی پسرا اومدن سر راه زندگیم اما هی نمیشه الان این اولین نفریه ک خاستمش و میترسم مثه قبلیا نشه ازین نگرانم همین

چون این سه چهار سال خیلی پسرا اومدن سر راه زندگیم اما هی نمیشه الان این اولین نفریه ک خاستمش و میترس ...

همین ترست هست که باعث نشدن میشه ،تمام افکار ما انرژی دارن روی ما و تصمیمان اثر میذارن.

نترس از تمام شدن رابطه تمرکزت رو بذار روی سبک سنگین کردن رابطه.

لازم نیست کاری کنی،خودت باش،ریلکس باش خودتو خیلی مشتاق ازدواج نشون نده،یمدت بگردید باهم بهت دل میبند ...

اصلا نگفتم ک تا کی حرف بزنیمو تایم بزارم گفتم بزار روال عادی باشه... (هرچند عجولم و میخام همه چی مشخص شه) یه جلسه رفتیم هفته قبل اما این هفته نگفت بریم البته مریض بودم امروزم خودش😅 ولی منتظرم بگه☹️ چ مرگمه اینقد هول شدم 

همین ترست هست که باعث نشدن میشه ،تمام افکار ما انرژی دارن روی ما و تصمیمان اثر میذارن. نترس از تمام ...

چشم اما اینقد نشده نگران شدم منم سنم هی میگذره 😔

چشم اما اینقد نشده نگران شدم منم سنم هی میگذره 😔

بی بلا عزیزم

شمابراساس معیارهات پسش برو،باهم رفت و امد کنین،شناخت پیدا کنین،و توکل بخدا ان شاله هرچی خیرو صلاحتون هست براتون رقم بخوره