2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 57 پست
به نظرم ببین اول اصلا خودت یا اون دلتون به دل هم دیگه هست.اصلا  در مورد مسئله های مهم با هم تفا ...

بعضی ادما کلا ذهنشون خرابه ی فامیلمون خاستگار داشت پشت کمرش سه تا خال نسبتا بزرگ داشت ب خاستگارش نگفت گفت نمیگم  ک اگه نشد عیب خودمو عنوان نکنم اما ب هرحال تو جلسه چهارم گفت و.....شر شد کلی پسره و خانوادش دعوا راه انداختن ک چرا ازاول نگفتید مارو علاف کردید و فلان..‌..البته اخلاق ادما باهم متفاوته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه میترسم وابستگی ایجاد بشه و خودم اذیت شم  به خاطر همین میگم همون جلسه اول بگم

حواست باشه وابستگی نشه😁😁خُب خودت حواست به خودت باشه احساسی نشی.همیشه یادت باشه احساس و عقل باید کنار هم باشن.وابستگی در صورتی پیش میاد که شما کلا عقل و منطق رُ بذاری کنار.و در اون صورت کلا امکان داره اشتباه تصمیم بگیری(این از من بهت نصیحت (عقل و احساس کنار هم هیچ کدوم به تنهایی نه))

اول از خصوصیات اخلاقی خودت بگو و از رفتارای اون بپرس..بعدم اولویت هاتو بداش مشخص کن..شغل خونه..و بقیه چیزا..درمورد بیماریت هم میتونی توی ی جلسه دیگه باهاش حرف بزنی اگروتاکید کن بهش ک حتما جواب درستی بهت بده..چون بعضی اقایون میپزیرن بعد ک میرن تو زندگی پشیمون میشن سعی کن شناخت زیادی روی اخلاقیاتش داشته باشی.ازش بخواه صادقانه حرف بزنه و پنهان کاری نباشه

از همینش میترسم  ما کلا هیچ شناختی نسبت بهم نداریم

بازم خودت میدونی عزیزم ... ولی من جای شما بودم همون اول میگفتم شما هم ک میگی کمتر از ده درصده..شناختیم ک نسبت بهم ندارید بنظرم بگی بهتره بازم خود دانی

به نظرم جلسه اول همین که ظاهر و رفتار و خانواده همو ببینید و در مورد چیزای کلی صحبت کنید ایشون خودشونو معرفی کنن شما هم همین طور چیزایی مثل سن محل تولد و اصالت تحصیلات شغل تعداد خواهر و برادر و شغل هر یک از اعضای خانواده برنامه آینده تون برای زندگی و معیار های اصلی. مادرتون که به مادرشون گفتن اون حدی که در ظاهرتون گیداست هم که خودشون می بینند، خودتون هم اشاره کنید که این بیماری رو دارید و هر سوالی ایشون داشتن در مورد بیماری جواب بدید. اگه همو نپسندیدید که هیچی اگه پسندیدید هم ایشون خودشون اگه براشون مهم باشه می تونن بیشتر در مورد این بیماری تحقیق کنن یا حتی با هم گیش دکترتون برید ممکن هم هست زیاد روی این مساله حساس نباشن. دوست من همین بیماری رو داشت همسرش براش مساله ای نبود و خداروشکر ازدواج موفقی داشته. شما هم نگران نباشید و توکل به خدا کنید و خواستگارها رو راه بدید. 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
حواست باشه وابستگی نشه😁😁خُب خودت حواست به خودت باشه احساسی نشی.همیشه یادت باشه احساس و عقل باید کن ...

من خیلی دختر احساساتی ام به حدی که حس میکنم در این مورد خاص خودم تصمیم نگیرم بهتره به نظرم بهتره خانوادم تصمیم بگیرن تا خودم

بعضی ادما کلا ذهنشون خرابه ی فامیلمون خاستگار داشت پشت کمرش سه تا خال نسبتا بزرگ داشت ب خاستگارش نگف ...

خُب بهتر همون اول اخلاق خیلی بدشون رُ شناختن و دیگه وصلت نکردن.وگرنه آدم عاقل و با اخلاق که اینکار رُ نمیکنه. 

از همینش میترسم  ما کلا هیچ شناختی نسبت بهم نداریم

ولی حرف اون دوستم درسته ببین بعضیا هستن از هم در وارد میشن اصلا ب دل نمیشینن سریع دوست داری رد کنی بره...اما اگه اون اقا این مرحله رو گذروند😁صحبتاتون بکنید اگر دیدی تو جلسه اول معیاراتون باهم اوکی هست و نیازه ک جلسه دومم برگزار بشه اخرش بگو..منظورم اخر جلسه اول

ممنون بابت راهنماییت عزیزم 

خواهش عزیزم ببین خواستگاری ی چیزی نیست ک سریع احساس خرج بدی سعی کن با اعتماد بنفس و بدون استرس باهاش حرف بزنی سوالات اولیه خواستگاری توی نت کامل هست از اونجا جستجو کن برای خودت ی لیست درست کن و بپرس ازش..سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری خیلی بهتره..بعد ک انشالله همه چیز درست شد اونوقت خیالت راحته و احساس بخرج بده اما افراط نکن هرچیزی اندازه اش خوبه.